La șase ani este cel mai tânăr DJ din lume, recunoscut de Cartea Recordurilor

Publicat: 17/10/2012, 20:09
Actualizat: 29/07/2014, 17:11

O fetiță de șase ani, din Worcestershire, Marea Britanie, este recunoscută de Cartea Recordurilor ca fiind cel mai tânăr disc jockey din lume, ea având propriile intervenții în cadrul programului radioului online TBFM Online, potrivit Daily Mail.

tbfmonline.co.uk/

Amber Jacobs spune că iubește la nebunie muzica rock și că artiștii preferați sunt Ozzy Osbourne și Rob Zombie. În intervențiile în direct, care au loc în cadrul emisiunii tatălui ei, fetița vorbește despre muzică dar și despre întâmplările amuzante de la școală. „În afara emisiei, dansează prin studio și se distrează. Este un copil de șase ani cu activități absolut normale.” povestește Steve, tatăl lui Amber. El mai spune că emisiunea are mult mai multă priză la public de când micul DJ este la butoane și că ascultătorii sunt încântați de playlist-ul pe care Amber îl alege de fiecare dată.

tbfmonline.co.uk/

Amber Jacobs este pe cale să devină un rocker complet, pe lângă pasiunea pentru această muzică, fetița fiind înscrisă în cluburi de profil și participând la activități de gen.

Fetița are și un profil de Facebook unde a strâns o mică comunitate de fani.

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase