LADY GAGA vine ÎN ROMÂNIA. Cât costă BILETELE la CONCERTUL de pe Național Arena

LADY GAGA vine ÎN ROMÂNIA. Cât costă BILETELE la CONCERTUL de pe Național Arena
Publicat: 26/04/2012, 14:01
Actualizat: 16/08/2012, 15:26

Biletele pentru concertul pe care cântăreața americană Lady Gaga îl va susține la București, pe Național Arena, pe 16 august, vor fi puse în vânzare vineri, la prețuri cuprinse între 150 de lei și 695 de lei, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

Începând de vineri, fanii cântăreței Lady Gaga vor putea să cumpere online biletele pentru concertul artistei, de pewww.myticket.ro, urmând ca acestea să fie disponibile și în rețeaua Diverta.

Biletele au prețuri cuprinse între 150 și 695 lei, în funcție de distanța față de scenă: biletele în picioare (categoria Gazon A) – cele mai apropiate de scenă – costă 345 de lei, în categoria Gazon B – 150 de lei, iar locurile pe scaune vor costa 185 de lei, 245 de lei, 275 de lei, 315 lei, 325 de lei, respectiv 475 lei. Va exista un număr limitat de bilete în tribuna oficială – locuri premium, cu fotolii din piele – la prețul de 695 de lei.

Concertul din România este cel de-al doilea show al artistei confirmat în turneul său european, după cel din Bulgaria, acestea fiind de altfel singurele țări din sud-estul Europei incluse în turneul „The Born This Way Ball”.

„Reacțiile de după confirmarea evenimentului au fost extrem de bune, prin urmare ne așteptăm la un număr impresionant de comenzi încă din primele zile, atât din România, cât și de peste hotare. Ne bucurăm că show-ul Lady Gaga va fi primul concert susținut de un artist internațional din istoria noului stadion – este vorba despre cel mai titrat artist al momentului, un număr impresionant de show-uri anunțate în acest turneu fiind declarate sold-out în mai puțin de jumătate de oră de la punerea în vânzare a biletelor. Cum România este singura țara din regiune care va găzdui concertul Lady Gaga pe un stadion nou, construit la standarde internaționale și inaugurat printr-o finală de cupă UEFA, mai mult ca sigur că evenimentul de la București va deveni un punct de atracție extrem de interesant pentru turiștii din afara țării! Mai mult decât atât, magnitudinea producției «The Born This Way Ball» a permis poziționarea scenei astfel încât toate locurile din stadion – inclusiv cele din peluza și inelele superioare – vor avea o vizibilitate foarte bună, prin urmare toți fanii artistei se vor bucura de o experiență de neuitat”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Concertul de la București este inclus în turneul mondial „The Born This Way Ball”, ce va debuta pe 27 aprilie, în Coreea de Sud, și va include alte 21 de orașe europene. În Europa, turneul ”Born This Way Ball” va începe cu show-ul din Sofia, pe 14 august.

În acest turneu, Lady Gaga va interpreta atât piese de pe cel mai recent album al său, „Born This Way”, cât și piese incluse pe celelalte două materiale discografic ale sale, „The Fame” și „The Fame Monster”.

Pe continentul european, Lady Gaga va fi însoțită de trupa The Darkness, cunoscută pentru hitul „I Believe In A Thing Called Love”, reunită recent, și de Lady Starlight, o mai veche colaboratoare a artistei, care a fost confirmată ca invitat special și pentru alte show-uri din Australia și Noua Zeelandă.

„The Born This Way Ball”, cel de-al treilea turneu din cariera artistei, se anunță a fi una dintre cele mai spectaculoase serii de concerte din istoria muzicii. Acesta urmează exemplul turneului precedent, susținut de Lady Gaga în perioada 2009 – 2011 – „The Monster Ball” – care a stabilit noi recorduri de audiență: aproape 2,5 milioane de spectatori în 201 show-uri. Mai mult decât atât, publicația The Sun l-a numit cel mai bun show al anului, iar la ediția din 2012 a premiilor Pollstar Concert Industry turneul a primit titlul de „Major Tour of the Year”.

Pentru „The Born This Way Ball”, Lady Gaga a pregătit fanilor săi un nou concept, o nouă scenă și o noua producție, într-o serie de spectacole fabuloase.

„Alături de Haus Of Gaga am lucrat luni întregi pentru a concepe o scenă spectaculoasă. «The Born This Way Ball» este o pop-opera electro-metal; este povestea Începutului, geneza Împărației Faimei (Kingdom of Fame). Cum am fost concepuți și cum vom păși în eternitate”, declară artista.

„The Born This Way Ball” va fi primul turneu al cântăreței Lady Gaga după lansarea albumului „Born This Way”, în mai 2011, care s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în toată lumea.

Albumele „The Fame” (2008) și „The Fame Monster” (2009) au obținut numeroase premii Grammy și au înregistrat vânzari de peste 15 milioane de exemplare, iar single-urile lansate au fost vândute în peste 65 de milioane de copii.

În 2011, Lady Gaga a fost declarată de revista Forbes cea mai puternică femeie din lume, fiind inclusă totodată pe lista celor mai influenți oameni realizată de Time Magazine. Cu peste 2,2 miliarde de vizualizări pe YouTube, Lady Gaga este artista care a generat cel mai mare număr de căutări din mediul online, deținând în prezent și cel mai mare număr de fani pe Facebook, aproape 50 de milioane, precum și titlul de cea mai urmărită personalitate pe Twitter, cu cei peste 22 de milioane de followers. Lady Gaga este singurul artist al erei digitale care a reușit să treacă de pragul de 5 milioane de vânzări pentru primele două hituri din carieră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?