Lauryn Hill a pledat vinovat la acuzația de neplată a unor impozite de peste 1,5 milioane de dolari. Cântăreața riscă o pedeapsă cu închisoarea

Lauryn Hill a pledat vinovat la acuzația de neplată a unor impozite de peste 1,5 milioane de dolari. Cântăreața riscă o pedeapsă cu închisoarea
Publicat: 30/06/2012, 12:26
Actualizat: 30/06/2012, 12:28

Cântăreața Lauryn Hill a pledat vinovat la acuzația de neplată voluntară a unor taxe și impozite de peste 1,5 milioane de dolari, provenind din drepturi de autor, în perioada 2005 – 2007, informează accesshollywood.com.

Cântăreața în vârstă de 37 de ani, deținătoare a opt premii Grammy, a fost prezentă vineri la curtea federală din Newark, New Jersey. Ea a recunoscut că nu și-a plătit taxele și impozitele pe anii fiscali 2005, 2006, 2007.

Lauryn Hill riscă o pedeapsă de maximum un an de închisoare pentru fiecare dintre cele trei capete de acuzare care i-au fost aduse de fiscul american.

În august 2011, Hill a fost acuzată de proferarea unor abuzuri verbale și dată în judecată pentru neplata muzicienilor din trupa ei, pentru concertele dintr-un turneu european care se încheiase în 2007.

Lauryn Hill a devenit mamă pentru a șasea oară la sfârșitul lunii iulie, anul trecut, artista aducând pe lume un băiețel. Lauryn Hill are cinci copii – Zion David-Nesta, în vârstă de 13 ani, Selah, în vârstă de 12 ani, Joshua, în vârstă de nouă ani, John, în vârstă de șapte ani, și Sarah, în vârstă de trei ani – cu Rohan Marley, partenerul ei de viață cu care are o relație marcată de numeroase despărțiri și împăcări. După nașterea celui de-al șaselea copil al artistei, Rohan Marley, fiul celebrului Bob Marley, a declarat într-un mesaj pe Twitter că nu este tatăl micuțului.

Din august 2008, artista s-a mutat, împreună cu toții copiii, în locuința mamei sale din orașul natal South Orange din statul New Jersey.

În 2007, fostul ei coleg din grupul Fugees Wyclef Jean a declarat că artista americană are nevoie disperată de „ajutor psihiatric”.

Lauryn Noelle Hill și-a câștigat celebritatea în calitate de solistă a grupului Fugees. După destrămarea trupei, cântăreața a lansat, în 1998, primul ei album solo, „The Miseducation of Lauryn Hill”, ce a fost extrem de bine primit atât de critici, cât și de public. Pentru acest material discografic, Lauryn Hill a fost recompensată cu cinci premii Grammy, inclusiv la categoriile „albumul anului” și „cel mai bun artist debutant”.

După succesul răsunător obținut cu acest album de debut, Lauryn Hill a decis să dispară pentru o vreme din atenția presei, motivând că detestă să fie celebră și urăște industria muzicală. După o pauză de patru ani, artista a lansat „MTV Unplugged No. 2.0”, un material ce cuprinde înregistrări live și „cântece profund personale”. În ultimii ani, Lauryn Hill a înregistrat piese pentru coloanele sonore ale unor filme și a susținut câteva concerte în cadrul unor festivaluri muzicale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
CLIENȚII LIDL România trebuie să știe. Anunțul a fost făcut chiar ÎNAINTE de Paște
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Test de cultură generală. Cât de veche este Cascada Niagara?