Liam Gallagher, în prag de divorț după apariția informației că are un copil nelegitim

Liam Gallagher, în prag de divorț după apariția informației că are un copil nelegitim
Publicat: 21/07/2013, 15:20
Actualizat: 29/03/2019, 22:49

Liam Gallagher, fostul solist al trupei britanice Oasis, este în prag de divorț de soția sa Nicole Appleton, fostă cântăreață în grupul All Saints, după apariția informației potrivit căreia starul britanic ar avea un copil nelegitim, informează dailymail.co.uk.

Liam Gallagher a renunțat la orice speranță că și-ar mai putea salva căsătoria cu Nicole Appleton. Apropiații lui susțin că artistul este „bolnav și obosit” ca urmare a acuzațiilor că ar avea un copil cu jurnalista americană Liza Ghorbani, în vârstă de 38 de ani.

Acesta pretinde în continuare că aceste acuzații sunt complet neadevărate, însă nu crede că mariajul său cu Nicole Appleton mai poate fi salvat.

Mama fostei cântărețe a trupei All Saints, Mary, a declarat că Liam nu a mai vorbit cu fiica ei din momentul în care a apărut știrea privind copilul nelegitim pe care acesta l-ar avea.

Mary, în vârstă de 72 de ani, a declarat pentru Mail on Sunday că fiica sa a aflat despre presupusa aventură a soțului ei, miercurea trecută, prin intermediul unei conversații telefonice superficiale.

Nicole Appleton, în vârstă de 38 de ani, se afla în vacanță în Florida cu surorile ei mai mari, Lori, Lee și Natalie, în timp ce Gallagher era în Ibiza la un festival de muzică, în momentul în care a izbucnit știrea.

Conform The Sun, Liam consideră că mariajul său de cinci ani cu Nicole Appleton s-a încheiat și nu mai are sens să lupte pentru căsnicia lui.

„Liam spune că s-a săturat de toate aceste lucruri – este epuizat de toată această dramă și nu crede că mai merită să lupte pentru căsătoria lui”, a declarat o sursă pentru The Sun. „Este foarte afectat de tot ce i s-a întâmplat, nu a dormit de patru zile și a băut foarte mult”, a mai spus sursa citată.

Liam Gallagher și Nicole Appleton s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete, organizată în 2008, de Sfântul Valentin.

Liam Gallagher a fost dat în judecată la un tribunal din New York de o femeie care afirmă că rockerul britanic, de la care reclamanta solicită pensie alimentară, este tatăl fetiței sale, a anunțat miercuri publicația New York Post, citată de AFP.

Agentul de presă al starului britanic a refuzat să comenteze informațiile apărute în publicația newyorkeză, precizând doar faptul că avocații lui Noel Gallagher vor lua măsurile care se impun.

New York Post a afirmat în ediția sa online că o plângere împotriva cântărețului rock în vârstă de 40 de ani a fost depusă la Tribunalul pentru chestiuni familiale din Manhattan și că reclamanta solicită de la muzicianul britanic un anumit sprijin financiar pentru fiica ei în vârstă de un an. Aceeași publicație a precizat faptul că dosarul pentru acest caz a fost examinat de judecătorul Matthew Troy, pe 12 iulie, cu ocazia unei audieri preliminare – catalogată cu mențiunea „Anonyme versus Anonyme” -, iar o nouă audiere a fost programată pentru sfârșitul acestei luni.

Ulterior, Liam Gallagher a decis să dea în judecată tabloidul New York Post.

Cântărețul are trei copii: o fetiță care provine dintr-o aventură extraconjugală din timpul primei sale căsătorii, cu actrița Patsy Kensit, și doi băieți – unul cu Patsy Kensit și unul cu Nicole Appleton.

Liam Gallagher este în prezent solistul trupei Beady Eye, un grup pe care l-a înființat după destrămarea trupei Oasis în 2009, din care rockerul făcea parte alături cu fratele său Noel.

Liam Gallagher spune că a renunțat la stilul de viață rock’n’roll care i-a caracterizat existența în ultimele două decenii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Nebuloasa Cap de Cal, observată în detalii fără precedent cu Telescopul Webb