Liga 1 și Cupa Ligii, difuzate și în rețeaua RCS&RDS, pe Digi Sport, din luna februarie

Liga 1 și Cupa Ligii, difuzate și în rețeaua RCS&RDS, pe Digi Sport, din luna februarie
Publicat: 16/01/2015, 15:29

Potrivit sursei citate, compania RCS&RDS nu va percepe clienților săi niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu și satelit, pentru vizionarea competițiilor sportive.

„Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienților noștri Liga 1, fără costuri suplimentare, răsplătindu-le în acest fel loialitatea, dar și încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiții importante din fotbalul românesc, le oferim clienților noștri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, așa cum am avut-o și în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaților Digi conținut TV de cea mai bună calitate la cele mai avantajoase prețuri și, în același timp, ne păstrăm poziția de lider pe piața furnizorilor de servicii de televiziune din România”, a declarat Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al RCS&RDS.

Potrivit comunicatului, meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii pot fi urmărite și pe internet prin intermediul platformei Digi Online, pe televiziunile Digi Sport 1, 2 și 3. Platforma este disponibilă gratuit clienților la serviciile de televiziune și internet de la RCS&RDS. În plus, competițiile vor fi difuzate în direct și pe site-ul www.digisport.ro, dar și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, pe 4 martie 2014, semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani.

Televiziunile generaliste Look TV și Transilvania Live (care ulterior s-a transformat în Look Plus, n.r.) au anunțat, pe 2 aprilie 2014, într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX, că au încheiat un memorandum de înțelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga I și Cupa Ligii.

Până în prezent, compania UPC și platforma sa de satelit, Focus Sat, dar și compania Romtelecom și rețeaua iNES IPTV (care transmite televiziuni prin internet) au anunțat că au semnat acorduri de distribuție cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV și Look Plus.

În schimb, RCS&RDS a scos, pe 30 iunie 2014, din grilele sale de cablu analogic și digital televiziunile Look TV și Transilvania Live, la nivelul întregii țări, inclusiv în București, întrucât aceste televiziuni au decis să renunțe de la 1 iulie 2014 la regimul „must carry”, după cum au declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, surse din media. Look TV și Transilvania Live nu erau retransmise și pe platforma de satelit Digi a RCS&RDS. Astfel, abonații RCS&RDS nu au putut viziona până în prezent meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piața serviciilor de televiziune prin cablu și satelit din România.

În ultimii ani, RCS&RDS și-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, în prezent compania deține televiziunea de știri Digi 24 HD (cu stațiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar și televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life și Digi World (cu variantele „secundare” Animal World Channel, Life Channel și World Channel). De asemenea, RCS&RDS este acționar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel și UTV.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte