Lovitură pentru fanii „Game of Thrones”. Cel mai cunoscut actor din serial a ajuns la dezalcoolizare. Stresul maxim a intervenit după ultimul episod

Redactor:
Silviu Bănilă
Kit Harington s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare, după ce munca pentru ultimul episod din cel mai urmărit serial din lume, „Game of Thrones", l-a afectat „foarte tare".

Actorul de 32 de ani, care a jucat rolul lui Jon Snow, în cele opt sezoane ale mega-succesului „Game of Thrones”, a plătit un preț scump, scrie mirror.co.uk.

Kit a aflat că personajul său a ucis-o pe Daenerys Targaryen în ultimul episod și acest lucru l-a bulversat.

Page Six a scris că actorul a fost „epuizat” și a stat în ultima lună într-o clinică de lux din Connecticut, Prive-Swiss, unde este tratat „pentru stres și alcoolism”.

Informația a fost confirmată și de reprezentanții actorului, care au spus: „Kit a decis să utilizeze pauza din programul său pentru a se interna într-un centru medical, în scopul rezolvării unor probleme personale”.

Se pare că actorul a ajuns acolo la câteva săptămâni după difuzarea ultimului episod din „Game of Thrones”.

Kit era consiliat psihologic, practica meditația și terapia comportamentală pentru a combate stresul și emoțiile negative.

Page Six scrie că tratamentul costă 120.000 de dolari pe lună în clinica respectivă și soția lui, actrița Rose Leslie, a precizat că îl susține foarte mult în această încercare.

Într-un documentar inedit despre culisele serialului – The Last Watch – Kit plânge și își duce mâna la gură, după ce află că a ucis-o pe Dany.

Inchide