• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Madonna, supărată pe fiica ei. Gestul care a înfuriat-o pe artistă

Madonna, supărată pe fiica ei. Gestul care a înfuriat-o pe artistă

Cântăreața americană Madonna a declarat că nu îi place faptul că fiica ei, Lourdes, în vârstă de 15 ani, și-a ras o parte din părul de pe cap, informează femalefirst.co.uk.Cântăreața în vârstă de 53 de ani, renumită pentru schimbările sale continue de stil, nu este întotdeauna un fan al deciziilor luate de Lourdes privința look-ului pe care tânăra în vârstă de 15 ani îl adoptă.

Ea nu este de acord în special cu faptul că Lourdes și-a ras o parte din părul de pe cap, însă diva muzicii pop admite că primește sfaturi legate de modă de la fiica ei adolescentă.

„Fiica mea are opinii foarte puternice și știe ce îi place. Are un simț dezvoltat al stilului și îmi place modul în care se îmbracă. Însă, uneori, nu suntem de acord în privința unor aspecte. Nu îmi place că și-a ras părul de pe cap, dar ei îi place”, a declarat Madonna.

„De cele mai multe ori este amuzant să colaborez cu ea și întotdeauna o întreb ‘Este bună ținuta asta? Este bine? Nu? Dar pantofii? Nu? Cu talie înaltă, cu talie joasă? Ea este un specialist foarte bun și foarte critic”, mai spune Madonna.

Totodată, cântăreața a spus că femeile trebuie să fie mândre de felul lor de a fi și de modul în care arată și să nu-și ceară niciodată scuze pentru ceea ce sunt.

Descrisă de numeroase ori drept „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită și „Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este și cel mai bine vândută cântăreață a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În ultimii ani, Madonna s-a implicat tot mai mult în industria modei, lansând linia vestimentară „Material Girl”, realizată în colaborare cu fiica ei Lourdes.

Madonna are doi copii adoptați din Malawi, David și Mercy, pe lângă copiii ei naturali – Lourdes și Rocco.

În august 2009, Madonna a concertat la București, în cadrul turneului „Sticky and Sweet”.

 

Inchide