„Mai frumosă decât un fotomodel”. Cum arată acum actrița care a interpretat-o pe fetița din „The Ring”

Redactor:
Gandul
Daveigh Chase a devenit cunoscută de întreaga lume când a interpretat rolul Samarei Morgan, protagonista filmului horror „The Ring". Pe vremea când a apărut în filmul de groază avea 12 ani. În prezent, actrița are 29 de ani și este cunoscută pentru problemele cu poliția.

Anul trecut, publicația Daily Mail o cataloga pe Daveigh Chase ca fiind „mai frumoasă decât un fotomodel”. În ciuda frumuseții, acrtița a avut de-a lungul timpului, probleme cu poliția: a fost prinsă conducând o mașină furată și deținând substațe interzise.

În 2017, actrița a fost prinsă conducând o mașină furată, a fost arestată și a trebuit să plătească o cauțiune de 25.000 de dolari.

În 2018 a petrecut două ore în arest, fiind acuzată de posesie de droguri. Daveigh a părasit arestul după ce a plătit cauțiunea. Cinci luni mai târziu, în ianuarie 2019, celebra actriță a fost arestată în Los Angeles pentru o altă fărădelege.  A petrecut o noapte în arest, apoi a plătit o cauțiune de șase mii de dolari.

În 2002 Daveigh Chase a dat viață personajului de desene animate Lilo Pelekai, tânăra hawaiană din filmul animal produs de Disney Lilo & Stitch. În același an a interpretat-o și pe Samara Morgan, din filmul „The Ring”.

Un alt rol memorabil pe care l-a interpretat a fost cel al Rhoondei Volmer în serialul Big Love, produs de HBO.

 

Inchide