Mai multe ONG-uri dintr-un orășel german au primit LINGOURI DE AUR de la un MOȘ CRĂCIUN anonim

Mai multe ONG-uri dintr-un orășel german au primit LINGOURI DE AUR de la un MOȘ CRĂCIUN anonim
Publicat: 13/12/2018, 14:57

Fiecare lingou de aur cântărește 250 de grame și toți cei care au primit prețioasele obiecte provin din orășelul german Cuxhaven. Printre ONG-urile care au beneficiat de cadouri se numără un adăpost pentru animale, un spital și o organizație care îi susține pe nevoiașii din comunitatea locală, scrie Euronews.com.

Fiecare cadou a fost ambalat într-un plic anonim, pe care scrie „Crăciun Fericit!”.

„Aceasta este o donație pentru organizație”, se arată în scrisoarea care însoțește cadourile.

„Vă susținem în activitatea voastră importantă. Să vă simțiți bine și Un Crăciun Fericit!”.

Brigit Block, președintele adăpostului pentru animale Tierheim Cuxhaven, a vorbit despre surpriza găsirii lingoului în plicul respectiv.

„Ne-am gândit că nu este posibil”, a declarat femeia. „Am plâns de bucurie și încă nu ne vine să credem. Acest aur reprezintă o apreciere pentru munca noastră, legată de animalele care au nevoie de noi, în Cuxhaven”.

Block a spus că lingourile au o valoare de 17.000 de euro și sunt necesare pentru finanțarea renovării adăpostului, în care animalele trebuie să beneficieze de căldură, pentru a depăși iarna grea.

Ce i-ar spune Block binefăcătorului misterios? „Ați adus Crăciunul în adăpostul nostru. Nici nu știți cât ne-ați ajutat. Vă urăm, din Tierheim Cuxhaven, un Crăciun frumos și liniștit!”

foto: youtube.com

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase