Mamă a doi copii, ucisă din greșeală în timpul unei partide de amor. Câți ani de închisoare a primit făptașul

Mamă a doi copii, ucisă din greșeală în timpul unei partide de amor. Câți ani de închisoare a primit făptașul
Mamă a doi copii, ucisă din greșeală, în timpul unei partide de amor „prea dure”. Câți ani de închisoare a primit făptașul / Foto: Capturi
Publicat: 08/09/2021, 13:32
Actualizat: 08/09/2021, 13:33

O mamă a doi copii, în vârstă de doar 33 de ani, a fost ucisă accidental în timpul unei partide de amor, după ce partenerul ei a pus presiune pe gâtul parteneri în timpul actului prea dur, cu care femeia fusese întrutotul de acord.

Sam Pybus, de 32 de ani, din Darlington, Marea Britanie, a primit 4 ani și 8 luni de închisoare pentru omor involuntar, scrie presa engleză. Tânărul a pledat vinovat, dar a mărturisit că nu a avut intenția să îi provoace răni iubitei sale.

Organizație contra „sexului dur”

Militanții pentru drepturile femeilor spun că pedeapsa a fost prea blândă și poate încuraja vitoare acte de această natură. O purtătoare de cuvânt a We Can’t Consent To This, care militează contra utilizării ca apărare a „sexului dur”, a declarat că discutăm despre o „violență gravă”.

Tragedia a avut loc pe 7 februarie, la primele ore ale dimineții, în locuința tinerei din Darlington.

Sophie Moss avea o sănătate fizică și psihică slăbită. Copiii locuiau la tatăl ei și ea singură. Avea o relație cu un alt bărbat, dar ocazional făcea sex cu Pybus, de trei ani.

Bărbatul căsătorit a venit singur la poliție și a spus că a sugrumat-o pe Moss, dar nu își amintea detaliile crimei.

Bărbatul a susținut că s-a trezit cu femeia goală lângă el, în stare de inerție. În loc să sune după ajutor, acesta s-a închis în mașină 15 minute, pentru a se gândi la ce să facă, apoi a mers la Poliție.

Pybus o domina pe tânără în timpul partidelor de sex

Pybus a susținut că sexul între el și Moss a fost „întotdeauna dur și că el o domina în timpul partidelor de amor, dar nu ar fi rănit-o niciodată”.

Acesta aplica uneori o „presiune ușoară” pe gâtul femeii, în timpul actului sexual, de care femeia „se bucura”.

Individul a spus că a aranjat să meargă la casa lui Moss pentru a face amor pe 6 februarie, după ce soția lui se culcase. Timp de 10 ore a băut 24 de beri, apoi s-a dus la Moss.

Autorul crimei nu își amintește mai nimic despre circumstanțele care au făcut ca, de la o partidă de amor să se ajungă la o tragedie.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult