Mama lui Michael Jackson va împărți custodia copiilor starului cu TJ Jackson

Mama lui Michael Jackson va împărți custodia copiilor starului cu TJ Jackson
Publicat: 28/07/2012, 14:23
Actualizat: 29/07/2012, 12:08

Mama lui Michael Jackson, Katherine, a fost de acord să împartă custodia copiilor starului cu verișorul acestora, TJ Jackson, care a devenit tutore temporar, miercuri, după o săptămână haotică plină de conflicte în familie, informează contactmusic.com.

Miercuri, judecătorul Mitchell Beckloff, de la Curtea Superioară din Los Angeles, i-a acordat custodia temporară lui Tito Jackson Jr., în vârstă de 34 de ani, la cererea acestuia, după o săptămână plină de conflicte stârnite de moștenirea imensă lăsată de Michael Jackson, dar și de informațiile contradictorii despre starea de sănătate a bunicii copiilor, Katherine Jackson.

La câteva ore de la decizia luată de Beckloff, Katherine Jackson a acordat primul său interviu televizat de la apariția acestor informații. Ea a dezmințit zvonul potrivit căruia ar fi fost răpită de copiii ei și a spus că se simte „devastată” pentru că Prince Michael, în vârstă de 15 ani, Paris, în vârstă de 14 ani, și Blanket, în vârstă de 10 ani, „au fost luați de lângă ea”.

Katherine, în vârstă de 82 de ani, numită tutorele copiilor lui Michael Jackson conform dorinței exprimate de star în testamentul său, a fost dată dispărută de nepoata ei Paris săptămâna trecută. Ulterior, membri ai familiei au spus că ea se odihnește, la recomandarea unui medic, în locuința din Arizona a uneia dintre fiicele sale.

„Au apărut zvonuri potrivit cărora aș fi fost răpită”, a declarat Katherine Jackson în interviul acordat ABC News. „Sunt aici, astăzi (miercuri, n.r.), să le spun tuturor că sunt bine… Copiii mei nu mi-ar face asta niciodată”, a mai spus ea.

Katherine Jackson a mai spus în interviu că decizia privind acordarea custodiei copiilor lui Tito a fost luată pe baza „unei grămezi de minciuni”. „Mă simt devastată că, în timp ce eram plecată, nepoții mei au fost luați de lângă mine și mă întorc acasă”, a mai declarat ea.

După ce inițial a spus că se va lupta în justiție pentru custodia copiilor lui Michael Jackson, Katherine a ajuns la o înțelegere cu TJ și vor împărți custodia acestora. Chestiunea va fi oficializată juridic săptămâna viitoare.

Între timp, judecătorul Mitchell Beckloff a cerut deschiderea unei anchete care să stabilească dacă cei trei copii ai lui Michael Jackson sunt în regulă. Acest lucru presupune și intervievarea separată a copiilor.

Luni seară, cântăreața Janet Jackson a pălmuit-o pe nepoata ei Paris Jackson și a insultat-o, spunându-i că este „o nemernică mică și răsfățată”, în timpul unei altercații care a avut loc în reședința pe care mama ei, Katherine, o deține în orașul Calabasas din California.

Randy, Jermaine și Janet Jackson – trei dintre frații lui Michael Jackson – au sosit la reședința mamei lor din Calabasas cu scopul de a-i lua cu ei pe cei trei copii ai megastarului și a-i duce la bunica lor, în Arizona, unde aceasta se odihnea de câteva zile. Cei trei copii nu au fost de acord cu decizia familiei, fapt care a determinat-o pe Janet să o pălmuiască pe Paris și să îi spună, potrivit site-ului TMZ.com, că este „o nemernică mică și răsfățată”. Paris a reacționat imediat și i-a strigat mătușii sale: „Aceasta este casa noastră, nu casa familiei Jackson. Ieși naibii afară!”.

Paris a mărturisit ulterior, pe Twitter, că în casa în care locuiește s-au întâmplat multe lucruri. „Mulți oameni au spus că m-am «schimbat». Vreau să îmi cer iertare pentru atitudinea mea. Pur și simplu se întâmplă foarte multe lucruri pe aici. Vă promit că ego-ul meu a dispărut”, a scris aceasta.

Săptămâna trecută, Paris s-a certat în public și cu unchiul ei Randy, după ce acesta și alți frați ai lui au spus că mama lor, Katherine, a suferit un „mini-accident vascular cerebral”. Ei au făcut această dezvăluire într-o scrisoare publică adresată lui John Branca și John McClain, executorii testamentului lui Michael Jackson. Scrisoarea a fost semnată de Tito, Randy, Janet, Jermaine și Rebbie și susținea că Branca și McClain au prezentat familiei Jackson un testament falsificat al fratelui lor celebru, iar acțiunile lor au dăunat stării de sănătate a mamei sale Katherine.

Paris a respins însă aceste afirmații, tot pe Twitter. „Îi voi apăra cu toate puterile mele pe acei membri ai familiei mele pe care îi iubesc, chiar dacă acest lucru va însemna să îi apăr de alți membri ai familiei. Vreau să clarific lucrurile chiar acum: ce s-a spus despre bunica mea sunt doar zvonuri. Ea se simte foarte bine”.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântărețului și câteva organizații de caritate. Avocatul John Branca și producătorul muzical John McClain au fost numiți administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei „intoxicații grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale și în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispășirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern