Mama unui controversat om politic a pozat GOALĂ pentru PLAYBOY, în dorința de a-și ridiculiza fostul SOȚ EXTREMIST. Când s-a petrecut REBELIUNEA

Mama unui controversat om politic a pozat GOALĂ pentru PLAYBOY, în dorința de a-și ridiculiza fostul SOȚ EXTREMIST. Când s-a petrecut REBELIUNEA
Publicat: 24/09/2018, 11:02

Pierrette Le Pen, care a divorțat de soțul ei, Jean-Marie Le Pen, din cauza viziunilor extremiste, s-a îmbrăcat într-o menajeră franceză și a pozat sexy în anul 1987.Fiica ei, Marine, este liderul unui partid supranumit în trecut Frontul Național și a pierdut alegerile generale din 2017 în fața lui Emmanuel Macron, scrie dailystar.co.uk.

Pierrette, care avea doar 29 de ani când a pozat provocator, a decis să își enerveze soțul cu o serie de fotografii nud. Sursele citate de tabloidul britanic spun că aceasta a ales special o costumație de menajeră pentru a ridiculiza ideea lui Le Pen vizavi de „soția perfectă”. Recent divorțată, Pierrette a ales să imite o femeie de serviciu sau o soție supusă, care freacă podelele și nu iese din cuvântul soțului tradiționalist, cu mână de fier.

Pe de altă parte, Marine Le Pen, fiica lui Pierrette, a fost sfătuită în anii recenți să meargă la psihiatru, după ce a distribuit pe Twitter fotografii cu atrocități comise de rețeaua teroristă Statul Islamic.Ea a rămas fără imunitate parlamentară și a fost acuzată de distribuirea unor „imagini violente”, într-un caz care a dus la acuzații de cenzură și o adevărată vânătoare de vrăjitoare.

Săptămâna aceasta, Marine a prezentat documente ale curții, precizând: „Credeam că le-am văzut pe toate, dar nu! Pentru denunțarea ororilor Daesh în mesaje, „sistemul juridic” mă trimite la teste psihiatrice! Cât de departe vor merge? Acest regim începe deja să fie înspăimântător”.

Pe de altă parte, popularitatea actualului președinte francez, Emmanuel Macron, se află în scădere. Doar 29% dintre votanți cred că acesta face treabă bună, după scandalurile care au afectat instituția prezidențială.În urmă cu câteva zile, Macron a fost criticat de presa franceză după ce i-a zis unui șomer că îi poate găsi un loc de muncă foarte ușor, chiar și „peste stradă”.

foto: captură youtube.com

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase