Maradona, nemulțumit că este descris drept un „escroc” pe afișul documentarului lansat la Cannes. Mesajul celebrului fotbalist

Maradona, nemulțumit că este descris drept un „escroc pe afișul documentarului lansat la Cannes. Mesajul celebrului fotbalist
Publicat: 21/05/2019, 11:03

Posterul documentarului de două ore conține descrierea: „Diego Maradona. Rebel, Erou, Escroc, Dumnezeu”, iar El Pibe D’Oro s-a arătat foarte deranjat de termenul „escroc”, îndemnând oamenii să nu vizioneze acest film.

„Am jucat fotbal și am câștigat bani alergând după o minge. Nu am escrocat pe nimeni. Dacă pun asta pe afiș pentru a-i face pe oameni să meargă să vadă filmul, cred că greșesc. Nu îmi place titlul, iar dacă nu îmi place titlul, nu mă voi uita la film. Nu mergeți să vă uitați!”, a declarat Maradona, pentru Univision.

Documentarul a avut premiera la Cannes, duminică, iar lansarea generală va avea loc pe 14 iunie. Actualul antrenor al mexicanilor de la Dorados de Sinaloa nu a văzut filmul făcut pentru el, însă regizorul Asif Kapadia era convins că fostul mare fotbalist va fi încântat: „Avem o arhivă foarte bogată, vor fi foarte multe imagini pe care nici măcar el nu le-a văzut, cu familia și copiii lui. Cred că va fi foarte emoționant pentru el”.

Cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes a început pe 14 mai și se va încheia pe 25 mai.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase