Marina Almășan răspunde acuzelor Oanei Stănciulescu: „Poate dumneavoastră nu folosiți gel de duș sau apă de gură(…)”

Redactor:
Katy Marinescu
Marina Almășan răspunde acuzelor Oanei Stănciulescu: „Poate dumneavoastră nu folosiți gel de duș sau apă de gură(…)”
"Despre cremele antirid și dezastrul din TVR". Marina Almășan răspunde acuzelor Oanei Stănciulescu

În textul publicat pe femeide10.ro, sub titlul „Despre cremele antirid și dezastrul din TVR”, Marina Almășan i-a transmis Oanei Stănciulescu: „Lăsați nevinovatele creme antirid, pentru care instituția, vă repet, n-a cheltuit niciun leu: nu ele sunt cauza prăbușirii TVR” și a explicat că aceste produse au fost obținute prin sponsorizări și apoi folosite ca „plată” pentru vedetele invitate în emisiuni.

Printre multe alte afirmații – unele fiind niște acuze mai mult sau mai puțin voalate adresate Oanei Stănciulescu – Marina Almășan a răspuns acuzelor membrului CA, adresându-i-se direct, astfel: „Poate dumneavoastră nu folosiți gel de duș sau apă de gură, dar noi să știți că din ele trăim. Da, ați auzit bine! Din ele, și din loțiuni după plajă și din cremele de volum bust, din cele antirid și chiar și din ceaiurile ‘Somn ușor!’. Le-am obținut, la pachet cu niște bănuți prețioși, după șiruri întregi de umilințe și osanale pe la ușile celor cu bani. Ați încercat vreodată să obțineți o sponsorizare? Nu vă doresc! Cu ele, cu cremele acestea care v-au contrariat pe dumneavoastră, ne-am plătit noi, ani în șir, invitații, personalitățile, vedetele, pentru onoarea de a fi călcat pragul sărmanei noastre instituții, în condițiile unei crize financiare crâncene”.

De asemenea, Almășan a susținut că sumele mari de care a vorbit Stănciulescu există în TVR, dar că „se bucură de ele doar câțiva colegi mai șmecheri, care au ajuns ‘pe poziții’ ca și dumneavoastră (despre Stănciulescu, n.r.), adică ‘recomandați din afară’ „.

„Noi ăștialalți (…) facem echilibristică pe firul unor bugete tinzând către zero, pentru a ne putea face meseria. Pentru a rezista. Și le suntem recunoscători sponsorilor noștri până la cer și înapoi, pentru faptul că, crezând în noi (ei se uită la emisiunile noastre), ne-au umplut magazia; chiar și cu creme, ceaiuri și șampoane, și asta ca să nu fie nevoită instituția să consume banii contribuabilului pe invitații din emisiunile noastre”, a adăugat autoarea articolului.

Articolul integral al Marinei Almășan poate fi accesat la acest link: http://femeide10.ro/despre-cremele-antirid-si-dezastrul-din-tvr/

De asemenea, în cadrul unui alt text publicat recent („Hai să-ți spun, Radule, și ție, cum e cu cremele astea! – http://femeide10.ro/hai-sa-ti-spun-radule-si-tie-cum-e-cu-cremele-astea/), pe același site, aceasta i s-a adresat lui Radu Banciu, realizatorului emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, care a abordat subiectul scandalului.

Jurnalista Oana Stănciulescu, membru numit de PNL în Consiliul de Administrație, a dezvăluit într-o scrisoare deschisă adresată angajaților (care a circulat în presă în cursul săptămânii trecute) modul arbitrar și abuziv în care conducerea TVR administrează banii publici. Conducerea TVR a reacționat după dezvăluirile acesteia.

BREAKING! Avem primele cifre! Surpriză de proporţii. Cine conduce clasamentul la PMB
FOTO. Daniela Crudu, într-o lenjerie intimă sumară! Fanii au lăudat trupul care se vedea complet
A fost virgin până la 44 de ani dar de când au aflat ce ascunde...
Veste tristă în ziua de alegeri! Chiar astăzi Ion Iliescu a…
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Ce a putut să facă Adrian Moraru, candidatul PNL la Sectorul 3, la secția de...
VOT ALEGERI LOCALE 2020. Tot ce trebuie să ştii: cum afli secţia de votare şi...
Lumea secretă a hotelurilor din Coreea de Nord. Cum arată locurile de cazare din cea...
BREAKING! Avem primele cifre! Surpriză de proporţii. Cine conduce clasamentul la PMB
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiția care a șocat întreaga lume
Descoperirea care DEZMINTE tot ce știm despre CREȘTINISM. Mai marii Bisericii au REACȚIONAT imediat
Câți bani câștigă de fapt un primar. Acesta este salariul pe care îl încasează lunar
Live Text Simona Halep vs. Sara Sorribes Tormo. Simona joacă în ziua în care împlinește...
Klaus Iohannis, ANUNȚ BOMBĂ în ziua alegerilor
Poți face infarct de la prea multă bucurie? 5 cauze mai puţin cunoscute ale infarctului...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Un om de afaceri care l-a depăşit cândva pe Bill Gates şi a fost cel...
Inchide