Mărturia cutremurătoare a unei mame a surprins o lume întreagă. Femeia cere ca fostul soț, care i-a ucis cei cinci copii, să nu fie condamnat la moarte: l-aș sfâșia fața dacă aș putea – VIDEO

Redactor:
Florin Jinga
Mărturia cutremurătoare a unei mame a surprins o lume întreagă. Femeia cere ca fostul soț, care i-a ucis cei cinci copii, să nu fie condamnat la moarte: l-aș sfâșia fața dacă aș putea – VIDEO
O femeie din Statele Unite a șocat pe toată lumea în sala de judecată. Aceasta, mamă a cinci copii uciși chiar de tatăl lor, a implorat judecătorii să nu-l condamne pe bărbat la moarte.

Amber Kyzer a mărturisit în fața instanței că deși Tim Jones, fostul ei soț, „nu le-a arătat niciun pic de milă copiilor mei, aceștia l-au iubit”, scrie BBC News.

Bărbatul a fost condamnat în luna mai pentru uciderea celor cinci frați, cu vârste între 1 și 8 ani, în locuința familiei în august 2014. Juriul nu s-a decis încă dacă să-l condamne la moarte sau la închisoare pe viață.

„Am auzit prin ce chinuri au trecut copiii mei și cât au suferit. Ca mamă, l-aș sfâșia fața dacă aș putea”, le-a spus aceasta juraților.

 

 

 

„El nu le-a arătat copiilor niciun pic de milă, dar copiii mei l-au iubit și în numele lor vorbesc, nu al meu”, a mai mărturisit mama celor cinci copii uciși.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2004, iar după doar câteva luni au apărut problemele din cauză că el devenise fanatic religios. Soții au decis să divorțeze după câțiva ani, iar custodia a câștigat-o Tim Jones, acesta având venituri net superioare.

Bărbatul și-a ieșit din fire într-o zi, când l-a găsit pe fiul de 4 ani jucându-se la o priză. Într-un acces de nebunie, l-a ucis în bătaie, după care a decis să-i stranguleze și pe ceilalți patru micuți.

Trupurile copiilor au fost învelite în plastic și abandonate pe un câmp, dar polițiștii le-au descoperit după 9 zile. Bărbatul a pledat nevinovat în fața instanței, invocând nebunia.

Foto: Captură

Inchide