Masacrul din bordelurile militare japoneze. Aproximativ 400.000 de femei au fost forțate să fie sclave sexuale, însă doar 10% au supraviețuit. ”Mă violau în fiecare minut”

Masacrul din bordelurile militare japoneze. Aproximativ 400.000 de femei au fost forțate să fie sclave sexuale, însă doar 10% au supraviețuit. ''Mă violau în fiecare minut''
Publicat: 17/04/2018, 12:22

Tânăra a fost dusă într-un bordel pentru soldații japonezi, în perioada în care China era ocupată de Japonia. Conform History, aici Lee a devenit una dintre sutele de femei forțate să se prostitueze de către armata imperială între anii 1932-1945.

A trecut mai bine de un secol de când pima femeie a fost forțată să fie sclavă sexuală de către Imperiul Japonez, dar detaliile acestui ”serviciu” sunt încă dureroase, până în prezent Japonia nu a găsit o modalitate prin care să-și ceară iertate pentru acțiunile făcute. Conform arhivelor, aproximativ 90% dintre femeile forțate să se prostitueze au murit.

Deși borderurile militare au existat în Japonia din 1932, ele s-au extins după una dintre cele mai faimoase încercări ale Japoniei de a asupri Republica Populară Chineză. Masacrul din Nanking a început pe 13 decembrie 1937 când trupele japoneze au distrus în șase săptămâni orașul Nanking. În timpul asaltului, trupele japoneze au violat între 20.000 și 80.000 de chinezoaice.

Numărul uriaș al violurilor a oripilat întreaga populație a planetei, iar împăratul Hirohito era îngrijorat că acțiunea va avea un impact negativ asupra imaginii sale. Astfel că împăratul a decis extinderea numărului de bordeluri militare pentru a reduce transmiterea bolilor sexuale cât și pentru a preveni atrocități de acest fel.

Femeile din cadrul bordelurilor erau fie răpite, cumpărate sau convinse să lucreze acolo. Odată ajunse în bordel, femeile erau forțate să facă sex în condiții inumane cu cei ce le capturau. Deși experiența fiecărei femei era diferită, unele declarații au detalii comune. Violurile erau repetate, iar numărul acestora creștea înaintea bătăliilor, durerea fizică era uriașă, existau femei gravide și boli cu transmitere sexuală.

CITEȘTE CONTINUAREA ÎN DESCOPERĂ!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase