• Publicat:
Magazin

Meme-urile după căderea Guvernului Dăncilă au luat cu asalt Facebook-ul | Internauții, tot mai creativi: De la „coliva PSD” la „Pwp.Pa” / – FOTO

Internauții s-au arătat a fi tot mai creativi după ce în urmă cu câteva ore Guvernul Dăncilă a fost demis prin trecerea moțiunii de cenzură cu 238 de voturi „pentru".

Una dintre primele reacții după căderea Guvernului Dăncilă a venit din partea partidului USR Tineret care i-a „urat” un „Pwp.Pa” la care au reacționat zeci de oameni, unul dintre cele mai inventive comentarii fiind „ #heherazada zboară din guvern, pe făraș”.

Pagina „Pablo the Alpaca”, ce pare a fi deținută de Marian Godină, a reacționat, de asemenea, la scurt timp, amuzându-i pe internauți cu un colaj corespunzător.

Postarea a strâns peste 100 de comentarii din cele mai diverse, unu dintre cele mai amuzante fiind: „Ai putea fi ministru al agriculturii ðŸ˜‰Prim ministru eu zic ca e prea stresant, iti vin idei sa iti faci freza de maimutza…”. Alții îi susțin „candidatura” lui Pablo cu desăvârșire spunând „Te sustinem, comparand cu ce a fost esti perfect!”. 

Foto: Facebook 

 

Inchide