MEMORABIL | O româncă infectată cu noul COVID-19, care a născut în Londra, și-a botezat gemenii Corona și Virus!

Redactor:
Gandul
MEMORABIL | O româncă infectată cu noul COVID-19, care a născut în Londra, și-a botezat gemenii Corona și Virus!
O româncă infectată cu noul COVID-19, care a născut în Londra, și-a botezat gemenii Corona și Virus! / Sursă FOTO: Pixabay - caracter ilustrativ

Argentina Ordonanța Fieraru, o româncă, în vârstă de 19 ani, a dat naștere duminică n. r. 29 martie 2020) unor gemeni perfect sănătoși în spitalul The Royal London Hospital din capital Marii Britanii pe care i-a numit Corona și Virus. 

Argenitina Ordonanța și-a botezat copiii, un băiețel și o fetiță, Virus și Corona, susținând faptul că, în cadrul etniei din care face parte, e o tradiție să dai nume cu semnificație temporală sau locală, care să nu permită împrejurărilor ce au însoțit nașterea să fie estompate de vreme, relatează branapress.com.

„Nu aveam niciun nume planificat și un medic mi-a sugerat să le numesc Corona și Virus, deoarece am aflat că am fost infectată cu COVID-19 chiar cu o săptămână îniante de naștere. Mi s-a părut că este o idee minunată, la noi e o tradiție în acest sens, chiar eu am fost botezată după ordonanța de reținere pe care o primise tata după ce găsise lângă gară vreo câteva tone de fer vechi pe care le dusese la REMAT”, a spus Ordonanța jurnaliștilor.

Doctorul John Borison, de la Spitalul The Royal London Hospital, a declarat că a intenționat doar ca numele să fie o glumă, dar se bucură că mama copiilor, este bine după naștere, precum și ambii copii.

„I-am spus că ar trebui să le numească Corona și Virus ca o glumă, dar se pare că a luat-o în serios. Oricum e mai bine decât ce avea în cap, voia să-I numească O2 și Arena, că o impresionase pe ea centrul nostru multifuncțional din Peninsula Square”, a spus râzând doctorul John Borison.

Medicii Spitalului londonez au susținut că s-au obișnuit deja cu astfel de episoade exotice.

În 2017, spune personalul medical, o mamă de origine africană și-a numit unul dintre copiii săi Malaria, după ce a fost diagnosticată cu boala, iar în 2018, o altă femeie, originară din Republica Moldova, a numit-o pe fiica sa Gonorrea, după ce a fost vindecată de un episod sever al bolii cu transmitere sexuală.

Menționăm că articolul a fost publicat pe branapress.com în urmă cu 3 zile iar ulterior a fost șters.

De asemenea, o știre asemănătoare a părut pe un alt site în care se specifica că ar fi vorba d eo femeie originară din Mexic care a născut la un spital din Statele Unite ale Americii. Momentan nu se știe dacă știrea este adevărată sau doar o satiră.

Inchide