MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. Cele mai inspirate urări, felicitări și mesaje de Sf. Gheorghe

Redactor:
Adrian Popa
MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. Cele mai inspirate urări, felicitări și mesaje de Sf. Gheorghe
MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE.. Luni, creștin-ortodocșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Mai jos găsiți povestea Sf. Gheorghe, precum și exemple de mesaje, urări și felicitări pentru cei dragi care poartă numele Sfântului Gheorghe.

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. Sfântul Mare Mucenic Gheorghe a trăit pe vremea împăratului Dioclețian (284-305). S-a născut ca fiu al unor părinți creștini, Gherontie Stratilatul și Polihronia, care aveau să-și sfârșească viața mucenicește. Tatăl său era originar din Capadocia și slujise în oaste în Armenia. Rămas fără tată, Sfântul Gheorghe și mama sa au plecat în Palestina, în cetatea Lida, locul de naștere al mamei sale, pentru că aveau rude și multe averi acolo. Ajuns la vârsta potrivită, fiind frumos la chip și viteaz în luptă, prin osteneală, pricepere și destoinicie, tânărul Gheorghe s-a făcut prețuit și, îmbrățișând viața de ostaș, a cucerit,, în scurtă vreme cele mai mari cinstiri, până și demnitatea de duce, fiind în garda împăratului.

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. În anul 303 însă, împăratul Dioclețian, din îndemnul ginerelui său Maximian Galeriu, a început prigonirea creștinilor. Cunoscând aceasta, Sfântul Gheorghe s-a înfățișat îndată de bunăvoie înaintea împăratului Dioclețian și, înaintea întregii curți împărătești, a mărturisit deschis că este creștin și că înțelege să slujească în oastea împăratului numai ca ucenic al lui Hristos. Uimit de această mărturisire, Dioclețian a dat poruncă să fie dus în temniță și pus la chinuri, ca să se lepede de credință.

Și a fost Sfântul Gheorghe trecut prin toate chinurile muceniciei: loviri cu sulița, bătăi la tălpi, lespezi de piatră pe piept, chinul la roată, groapă cu var, încălțăminte plină de cuie care îl înțepau în tălpi, băutură otrăvită, bătaie cu vine de bou și altele. Toate acestea și altele asemenea, Sfântul Gheorghe le-a îndurat cu bărbăție, stând tare în credință, întărit și păzit de harul lui Dumnezeu.

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. Văzând chinurile prin care trecea Sfântul Gheorghe și că rămâne viu și nevătămat, mulți dintre cei de față s-au lepădat de idoli și au venit la credința în Hristos, slăvind cu un glas pe Dumnezeul creștinilor. Mai mult, în vremea ținerii lui în temniță, Sfântul Gheorghe, atingându-se de un mort, l-a înviat. Însăși împărăteasa Alexandra, soția lui Dioclețian, văzând acestea, a crezut în Hristos și și-a mărturisit credința ei.

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. În cele din urmă, împăratul a încercat să-l înduplece, ademenindu-l cu cinstiri lumești, ranguri și averi, dar Sfântul Gheorghe a ales să rămână pentru totdeauna cu Hristos. În fața acestei mărturisiri, văzând că toate încercările lui sunt zadarnice, Dioclețian a dat poruncă să li se taie capetele, atât Mucenicului, cât și împărătesei Alexandra și celorlalți ostași care crezuseră în Hristos.

Împărăteasa, însă, slăbind cu trupul, și-a dat duhul în pace, înainte de mucenicie, iar Sfântul Gheorghe, fiind dus la locul hotărât, și-a ridicat glasul și s-a rugat cu căldură, mulțumind lui Dumnezeu pentru toate binefacerile primite. Astfel, rugându-se, cu bucurie și-a plecat capul sub sabie și a fost tăiat, în ziua de 23 aprilie 303, păzind până la capăt credința fără prihană și luând cununa cea neveștejită din mâna lui Hristos, Domnul său. (sursa: basilica.ro)

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. Cu ocazia acestei minunate zile de naștere îți doresc ție, dragă Gheorghe tot ce este mai bun pe acest pământ și multă multă sănătate. La mulți ani!

La mulți ani Gheorghe! Astazi de ziua ta onomastică îți doresc toată fericirea posibilă iar aceasta să fie aprinsă în sufletul tău neîncetat!

O primăvară și o viață frumoasă îți doresc. La mulți ani!

Liliac înflorit îți doresc să fii cât mai iubit și să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulți ani Gheorghe!

La mulți ani Georgiana! Ceea ce îți dorești să ți se îndeplinească și să fii iubită!

Tot ce îți dorești să ți se împlinească pentru ca meriți. La mulți ani George!

Draga Georgeta, îți doresc o zi onomastică nemaipomenită și să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulți ani!

O viață plină de împliniri și de realizări. La mulți ani Geta!

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. La mulți ani Gheorghe! Cele mai mirifice lucruri pe care ți le-ai propus sa ți se îndeplinească!

Îți doresc cea mai frumoasă zi onomastică din câte ai avut și o viață frumoasă în continuare. La mulți ani George!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. La multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

Iti urez „La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai.

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire!

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei iti urez multa sanatate si fericire. La multi ani de Sf. Gheorghe.

In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

Draga George, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani, sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

Sa fii mereu tanar(a) si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericiti.

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de Sfantul Gheorghe!

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Iti urez „La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Uram purtatorilor acestui nume multa sanatate, bucurii si tot ce va mai doriti voi in plus !

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. La Multi Ani Gheorghe si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale !

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Gheorghita!

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

MESAJE DE SFÂNTUL GHEORGHE. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
FOTO. Cum a ajuns să arate la 46 de ani Adrian Ilie, celebrul fotbalist din...
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
Preşedinţii liberali de CJ-uri fac curăţenia de mandat. Ce au descoperit
Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de ziua acestuia: „Mă doare sufletul”
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
Ce a prins la undiță un pescar amator? Bărbatul a încremenit când a văzut! A...
De ce femeile POSTEAZĂ sau trimit fotografii aproape NUD cu ele. Ce nu știu BĂRBAȚII
Mama Luizei Melencu și-a strigat durerea. A ajuns la capătul puterilor și a lăsat un...
ATENȚIE! Ce amendă primesc cei care stropesc pietonii. Suma e COLOSALĂ!!!
Moşii de Toamnă 2020 sau Sâmbăta Morţilor: Ce este bine să dai de pomană în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Viviana Sposub şi-a luat adio de la Burcea. „Ferma nu va mai fi la fel...
Inchide