Laura Cojocaru
12.09.2019
Magazin

Metoda drastică prin care un profesor le convinge pe eleve să nu se mai machieze la școală: „Nu au și fetele demnitatea lor?” – VIDEO

Metoda drastică prin care un profesor le convinge pe eleve să nu se mai machieze la școală: „Nu au și fetele demnitatea lor?” – VIDEO
O școală gimnazială din China a intrat recent în atenția opiniei publice, după ce un profesor a fost filmat în timp ce le ștergea pe față, cu prosopul, pe elevele machiate.

Un purtător de cuvânt al școlii poziționate într-un mediu rural, a declarat că mai multe eleve veneau cu o cantitate foarte mare de machiaj pe față. Așadar, conducerea școlii a decis să impună o regulă prin care machiajul să fie interzis, potrivit Daily Mail.

Pentru că s-a simțit responsabil de înfățișaarea fetelor, un profesor a decis să ia măsuri mai drastice. Zilele trecute, bărbatul a fost filmat ștergându-le cu un prosop ud pe față, pe elevele machiate.

În înregisrtarea care a stârnit controverse pe Internet apar elevele stând la coadă în fața profesorului care înmoaie un prosop într-o găleată cu apă.

Videoclipul a stârnit atât critici, cât și laude pe Internet.

 

„Dacă ar fi fost copiii mei, nu i-aș fi lăsat să foloseacă produse de machiaj atâta timp cât erau în școala generală și în liceu”, a comentat un internaut.

„Acest profesor este unul responsabil și merită respectul nostru”, a mai comentat un utilizator al rețelelor sociale.

„Elevele nu ar trebui să se machieze, însă metoda profesorului nu este corectă. Nu au și elevele demnitatea lor?”, a întrebat o femeie.

Un sondaj realizat pe internet în legătură cu acest caz, a arătat faptul că aproape 64% dintre respondenți au fost de acord regula școlii de a interzice machiajul.

 

Inchide