Metoda inedită prin care un american și-a convins fiica să renunțe la Facebook pentru cinci luni

Metoda inedită prin care un american și-a convins fiica să renunțe la Facebook pentru cinci luni
Publicat: 12/02/2013, 19:44
Actualizat: 23/03/2019, 08:09

Tatăl unei adolescente din Boston, Statele Unite ale Americii, a găsit o metodă inedită pentru a se asigura că fiica sa, în vârstă de 14 ani, nu își mai petrece timpul liber pe rețeua de socializare Facebook, informează CBS San Francisco.

El a încheiat un contract cu tânăra prin care se oferă să îi plătească suma de 200 de dolari dacă nu mai utilizează profilul de pe rețeaua de socializare timp de cinci luni.

„Sunt de acord să îmi dezactivez contul de Facebook din data de 2/4/13 până pe 6/26/13. În schimb, tatăl meu, Paul Baier este de acord să mă plătească cu 50 de dolari pe data de 4/15/13 și cu 150 de dolari pe 6/26/13”, se menționează în contractul semnat de cei doi.

FOTO:Practical Sustainability

Bărbatul va avea astfel acces la contul de pe rețeaua de socializare Facebook pentru a schimba parola fiicei sale și pentru a-i dezactiva contul.

Contractul a fost postat pe blogul personal al americanului, numit Practical Sustainability. Bărbatul a mai adăugat, de asemnea, că este surprins de interesul presei față de acest subiect și că speră ca ideea lui să îi inspire și pe alți părinți și copii care să ia în considerare o abordare similară a acestei situații.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase