Metodele controversate prin care un tată vrea să-și călească fiul. VIDEO

Metodele controversate prin care un tată vrea să-și călească fiul. VIDEO
Publicat: 28/08/2012, 15:04
Actualizat: 14/08/2014, 12:52

O înregistrare în care au băiețel de patru ani stă dezbrăcat în zăpadă a stârnit furia internauților din toată lumea, tatăl explicând în filmuleț că aceasta este o bună metodă prin care copilul să-și depășească limitele, scrie Daily Mail.

Tatăl băiețelului explică că fiul său, Duoduo, este lăsat în zăpadă aproape dezbrăcat sau aruncat în valuri pentru ca organismul lui să capete rezistență. Deoarece atunci când s-a născut prematur, doctorii le-au spus părinților că băiețelul va avea unele probleme în a se dezvolta, tatăl a pus la cale acest plan, considerat însă mult prea dur de internauții care au văzut înregistrările pe internet.

Într-unul dintre filmulețe, micuțul apare dezbrăcat, tremurând și abia respirând, în zăpadă. Chiar dacă plânge și vrea să se apropie de părinți pentru a fi luat în brațe și a se încălzi, tatăl, care îl filmează, se amuză și se îndepărtează de el.

He Liesheng spune că doar antrenamentul în condiții extreme îl poate face pe fiul său să își depășească limitele.

„Acestui copil i-ar fi mai bine în grija altcuiva. Tatăl este un monstru”, comentează un utilizator.

Un al doilea filmuleț îl surprinde pe Duoduo în largul mării, singur pe o barcă pe care trebuie să o manevreze, în lupta cu valurile periculoase. „Doar punându-l față în față cu vântul puternic și cu valurile, își poate demonstra potențialul”, este de părere tatăl.

Aspru criticat de internauți, bărbatul s-a ales cu porecla de „tatăl vultur” de pe urma înregistrărilor cu practicile de „antrenament” la care își supune fiul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase