• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Mihai Petre, tată pentru a doua oară. Ce nume va purta fetița dansatorului

Mihai Petre, tată pentru a doua oară. Ce nume va purta fetița dansatorului
Mihai Petre a devenit vineri tată pentru a doua oară, făcând astfel marele anunț prin intermediul unor fotografii alături de fiica sa, pe rețelele de socializare.

Fostul jurat de la „Dansez pentru tine”, în vârstă de 38 de ani, a anunțat că el și soția sa, Elwira, în vârstă de 36 de ani, au devenit părinți pentru a doua oară. Coregraful a făcut anunțul prin câteva imagini în timp ce-și ținea copilul în brațe.

„Te asiguri că una dintre cele mai puternice emoții pe care le poți trăi este să-ți ții copilul pentru prima oară în brațe”, a scris Mihai Petre.

Dansatorul a făcut primele declarații de când a anunțat că a devenit tată a doua oară, dezvăluind și ce nume a ales pentru fiica lui.

„Sunt la maternitate. Am luat-o pe fiică-mea cea mare și pe maică-mea și venim în vizită la micuța. Și cam asta fac… Da, ne-am gândit cum o să o cheme pe micuță. O va chema Ariana Ilinca. Ariana e de la Elwira și Ilinca de la mine. Ilinca e un nume care îmi sună foarte bine mie. Pe cealaltă fiică a mea o cheamă Catinca și nu știu de ce așa îmi sunt dragi mie. Îmi sună bine. Mă simt bine cu numele astea, cu fetele mele. Aseară am dormit, acum două nopți nu am dormit, căci pe la ora două a sunat alarma biologică a soției și a trebuit să răspund prezent. Am răspuns cu bine și de pe la două și jumătate noaptea până la zece și jumătate când s-a născut am consumat cam toate emoțiile posibile. Sunt mândru de ambele fetițe”, a spus Mihaei Petre la emisiunea la Măruță, de la Pro TV.

Mihai Petre și Elwira mai au împreună încă o fetiță, Catinca, în vârstă de cinci ani.

Inchide