Mihai Trăistariu lansează un concurs pe Youtube, al cărui câștigător va apărea în următorul clip al artistului

Mihai Trăistariu lansează un concurs pe Youtube, al cărui câștigător va apărea în următorul clip al artistului
Publicat: 05/09/2012, 17:21
Actualizat: 18/09/2012, 02:50

Cântărețul Mihai Trăistariu lansează, miercuri, concursul „Vrei să apari într-un videoclip?”, în urma căruia un fan al artistului va avea posibilitatea să apară în următorul său videoclip.

Doritorii trebuie să se înregistreze în timp ce interpretează una dintre melodiile interpretate sau compuse de Mihai Trăistariu și să o posteze pe Youtube în perioada 5 septembrie 2012 – 5 ianuarie 2013. Concurenții trebuie să posteze link-ul cu filmarea pe contul oficial de facebook al artistului (www.facebook.com/Mihai.Traistariu) sau să-i trimită acestuia link-ul pe e-mail-ul personal ([email protected]) pentru a putea fi luat în calcul pentru concurs. În concurs vor intra numai filmulețele postate după 5 septembrie.

Concursul se adresează tuturor cetățenilor „de orice vârstă, indiferent de naționalitate, etnie, sex sau religie”. Câștigătorul va fi cel care pe 5 ianuarie 2013, la ora 14,00, va avea cele mai multe vizionări pe Youtube, informează un comunicat al artistului.

„Indiferent de cine câștigă, scenariul noului videoclip Mihai Trăistariu va fi conceput în așa fel încât să se plieze perfect pe eroul câștigător”, mai spune artistul pe site-ul său oficial.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase