Mihai Traistariu nu a respectat recomandările medicilor după implantul de păr: „Sper să nu rămân chel”

Mihai Traistariu nu a respectat recomandările medicilor după implantul de păr: Sper să nu rămân chel
Publicat: 08/05/2013, 11:54
Actualizat: 29/07/2014, 21:53

Mihai Trăistariu nu a respectat recomandările pe care medicii i le-au făcut după ce a fost supus operației de implant de păr. Drept urmare, cântărețul riscă să își compromită rezultatele intervenției.

Trăistariu a făcut sex, deși medicii i-au interzis acestuia să nu întrețină relații intime timp de o lună. „Mai aveam o săptămână de așteptat, dar nu am mai putut. Așa că am făcut sex. Acum, sper să nu rămân chel de la asta. Totuși, în prima parte, am respectat indicațiile. Sunt multumit de rezultat, mă uit în fiecare zi în oglindă. Acum aștept să crească cele cinci mii de fire implantate. Totul decurge bine, dar trebuie să mai aștept până la rezultatele finale”, a mărturisit Traistariu.

Cântărețul a fost supus unei operatie de implant de păr, într-o clinică din Turcia, și a suportat eroic mii de înțepături, pe data de 27 martie. Intervenția a durat 7 ore, interval în care Mihai Traistariu a suportat 10.000 înțepături. „După primele 20 deja nu mai simțeam nimic”, declara la vremea respectivă artistul.

Nu este pentru prima dată când își face un implant de păr. În urma cu 8 ani, Trăistariu a apelat la o clinică din România pentru o astfel de intervenție, însă totul s-a dovedit un eșec. A rămas cu cicatrici îngrozitoare, iar pentru a masca rezultatele dezastruase, cântărețul a purtat în public, pentru o lungă perioadă, numai fes.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase