Miley Cyrus S-A CĂSĂTORIT cu Liam Hemsworth? Oricum, Heidi Klum s-a logodit

Redactor:
Ana Obretin
Zvonuri că Miley Cyrus s-a căsătorit cu Liam Hemsworth. Heidi Klum anunță logodna cu Tom Kaulitz. Vezi imaginile fericitelor cupluri

Miley Cyrus (26 de ani) și Liam Hemsworth (28 de ani) s-ar fi căsătorit duminică, într-o ceremonie discretă, potrivit unor înregistrări video apărute pe rețelele de socializare online, citate de huffingtonpost.com. Înregistrările au fost publicate de Conrad Carr, un prieten al cuplului, care nu a confirmat oficial informația.

În imaginile postate pe Instagram, Liam Hemsworth apare în smoching, alături de frații săi la fel de celebri, actorii Chris și Luke, la o întrecere de dat peste cap shot-uri de tequilla cu vodkă, în timpul unei petreceri.

Imagini cu cu Liam Hemsworth la presupusa nuntă

În alte imagini, apar Hemsworth și Cyrus, care este îmbrăcată în alb, ambii ținând un cuțit și pregătindu-se să taie ceea ce pare a fi un tort de nuntă. Lângă ei, privindu-i, este mama cântăreței, iar cineva pare că filmează momentul cu o cameră video.

Imagini de la presupusa nuntă

Cyrus și Hemsworth au o relație din 2010, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru „The Last Song„. S-au logodit în 2012, dar s-au despărțit un un mai târziu și și-au reluat relația în 2016.

Miley Cyrus a devenit celebră în SUA datorită serialului pentru adolescenți „Hannah Montana„, în care interpreta rolul principal. Ea este unul dintre cel mai de succes artiști din producțiile Disney. Fiică a interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea și-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, „Bangerz”, care include hituri precum „We Can’t Stop” și „Wrecking Ball„, care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultimii ani, Miley Cyrus s-a aflat în atenția presei internaționale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. În 2013, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct de mai multe posturi de televiziune, ea a fumat ceva ce părea să fie o țigară cu marijuana, după ce tocmai fusese premiată la categoria cel mai bun videoclip.

Dansul ei lasciv și simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, au scandalizat opinia publică internațională, dar au lansat o nouă modă: twerking-ul (dans lasciv în poziție aplecată obținut prin ondularea exagerată a bazinului, n.r.).

Actorul australian Liam Hemsworth a debutat în televiziune, cu un rol în serialul „Neighbours”, dar a ajuns rapid pe marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele „Triunghiul”, „Numere fatale” și „Jocurile foamei/ The Hunger Games”. Liam Hemsworth a putut fi văzut și în filmul de acțiune „Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2”.

Și modelul german Heidi Klum (43 de ani) a profitat de această perioadă a anului pentru a se logodi cu muzicianul Tom Kaulitz (29 de ani) chitarist al trupei Tokio Hotel, cu care are o relație de un an, potrivit Associated Press.

„Am spus DA,” scrie Heidi Klum lângă o fotografie publicată pe Instagram, în care își îmbrățișează iubitul și poartă un inel cu diamant.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I SAID YES ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Dec 24, 2018 at 11:01am PST

 

Heidi Klum a mai fost căsătorită cu cântărețul Seal, iar cei doi s-au despărțit în 2012, după un mariaj de șapte ani. Ei au împreună trei copii. Modelul mai are o fiică din relația cu Flavio Briatore, directorul echipei de Formula 1 a Renault, pe care a crescut-o împreună cu Seal.

Tom Kaulitz a fost căsătorit cu modelul german Ria Sommerfeld din 2011 până în 2016.

 

Inchide