Miliardarul condamnat pentru trafic de minore, „obsedat” de nemurire. Jeffrey Epstein visa să lase gravide 20 de femei și să-și criogeneze capul și organul genital

Miliardarul condamnat pentru trafic de minore, „obsedat de nemurire. Jeffrey Epstein visa să lase gravide 20 de femei și să-și criogeneze capul și organul genital
Publicat: 01/08/2019, 09:25

Epstein a spus că va lăsa gravide 20 de femei la ferma lui din Santa Fe, New Mexico, scrie Business Insider. Nu există vreo dovadă că acesta și-a dus planul la bun sfârșit, dar este cunoscut interesul lui bizar pentru filozofia transumanismului.

Transumanismul (uneori simbolizat prin >H sau H+) este o mișcare intelectuală și culturală internațională care sprijină folosirea noilor științe și tehnologii pentru a îmbunătăți abilitățile și aptitudinile mentale și fizice ale oamenilor și a ameliora ceea ce ea vede ca aspecte nedorite și nenecesare ale condiției umane, cum ar fi prostia, suferința, boala, îmbătrânirea și moartea involuntară. Gânditorii transumaniști studiază posibilitățile și consecințele dezvoltării și folosirii în aceste scopuri ale tehnicilor de îmbunătățire umană și ale altor tehnologii în curs de apariție. Pericolele și beneficiile posibile ale noilor tehnologii puternice care s-ar putea să schimbe radical condițiile vieții umane sunt, de asemenea, preocupări ale mișcării transumaniste.

Potrivit celor de la The Times, Jaron Lanier, un pionier al realității virtuale, își amintește că a discutat cu un savant de la NASA, căruia Epstein i-ar fi zis că ideea „fermei de bebeluși” din Mexic i-a fost inspirată de o bancă de spermă din Escondido, California. Aceasta a funcționat între 1979 și 1999 și s-a zvonit, în mod nefondat, că acolo ar fi stocată „sperma laureaților premiilor Nobel”.

Transumanismul a făcut însă „casă bună” cu eugenia, o practică foarte controversată, asociată cu nazismul – partidul i-a favorizat pe arienii blonzi, cu ochi albaștri și a folosit ideea eugeniei pentru a justifica genocidul.

Mulți adepți ai transumanismului sunt interesați însă de alte modalități prin care corpul uman poate fi „îmbunătățit”, care nu necesită neapărat modificarea genetică.

Înainte de alegerile din 2016, Zoltan Istvan, candidat la președinția SUA, a promis că va încerca să oprească procesul de îmbătrânire și moartea prin fuziunea unor tehnologii cu biologia umană. Acesta a înființat Partidul Transumanist, concentrat asupra folosirii științei și tehnologiei, în scopul rezolvării problemelor mari ale omenirii.

Istvan consideră că îmbătrânirea și moartea sunt cele mai grave „boli” ale acestor timpuri, găsind leacul în tehnologie. Acesta susține folosirea de organe bionice, transplantate atunci când organele naturale nu mai funcționează.

Criogenarea, procesul de înghețare a unui corp, cu scopul de a-l readuce mai târziu la viață, are un loc special în gândirea transumanistă. Momentan, criogenarea funcționeaza doar cu embrionii umani. Totuși, transumanistul anonim a spus că el și Epstein au discutat despre criogenare și miliardarul a mărturisit că dorește ca după moarte să-i fie conservate capul și penisul.

Planul lui Victor Orban în România funcţionează! Adevărul despre locul în care Ungaria investeşte milioane...
Adrian Minune, scuipat la o emisiune TV! Cum a ajuns artistul să fie alungat din...
FOTO. Corina Bud, apariție explozivă! Aproape goală într-un costum de baie `invizibil`
Poate o lovitură puternică să ducă la cheag de sânge? Ce semne dau cheagurile periculoase
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen...
Toni Iuruc pregătește o surpriză scumpă pentru Simona Halep! Unde a fost surprins viitorul soț...
Veste ULUITOARE pentru români! Iei imediat 300 de lei dacă se întrerupe curentul. Acum e...
Healthcare Trends VIDEO. Cum alegem cea mai bună albire dentară? Despre carii, măsele de minte...
BANCUL ZILEI – Femeile satisfăcute și afaceristul ingenios
Cristiano Ronaldo, în război cu Coca Cola. Gestul care a atras furia gigantului american
Adrian Minune, scuipat la o emisiune TV! Cum a ajuns artistul să fie alungat din...
Descoperire IMPRESIONANTĂ în timpul lucrărilor la drumul expres Craiova – Pitești! „În unele GROPI am...
Vine URGIA. Alertă de cod roşu în Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa. Capitala, sub cod portocaliu
Horoscop iulie 2021. Cum vor sta cu dragostea toate zodiile. Surpriză de la astre
Motivul bizar pentru care nu se încheie nasturele de jos la sacou. Mulţi cred că...
A primit 17 ANI DE ÎNCHISOARE! Vestea care șochează întreaga țară
Pregătiți-vă pentru APOCALIPSĂ! S-a atins deja punctul critic. Un cercetător a spus ce ne așteaptă
Pfizer a luat decizia momentului! Anunț bombă pentru cei care au făcut ambele doze. Toți...
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Una dintre cele mai mari companii din lume, condamnată pentru spionarea angajaţilor. Şefii foloseau chiar...