Mircea Solcanu îl dublează pe Liam Neeson în animația The Nut Job: Goana după alune 3D

Publicat: 22/01/2014, 14:43
Actualizat: 10/08/2014, 03:58

După ce și-a demonstrat talentul ca om de radio, Mircea Solcanu, prezentator al Poveștirilor de Noapte, își construiește o carieră în domeniul dublajului de animație, interpretând un nou personaj plin de personalitate din filmul „The Nut Job: Goana după alune”, care va rula din 24 ianuarie.

„De data asta sunt un raton, drăguț și nu prea. Cred că prezența în lumea personajelor animate e cea mai cinstită, pentru că nu trebuie să minți decât de dragul poveștii și al celor care vor râde în sală, pentru că și ăsta e un fel de Nut Job”, a spus Solcanu.

Este pentru a doua oară când Mircea Solcanu își face simțită prezența pe marile ecrane, debutul său în animație fiind marcat de filmul „Justin șicavalerii 3D”, la invitația MediaPro Distribution. De această dată îi dublează pe celebrul Liam Neeson, cel care în versiunea originală și-a împrumutat vocea unui raton (Raccoon).

Liderul autoproclamat al Parcului Liberty, Raccoon pare să fie nobil în conducerea comunității, dar este doar o fațadă după care se ascund propriile sale interese. Este un maestru al manipulării avid după bani și putere și nu s-ar da în lături de la nimic ca să-și satisfacă apetitul. În ciuda delirului de grandoare, nu este capabil să facă mai nimic de unul singur, așa că întotdeauna îi cere ajutorul Cardinalului de nezdruncinat. Raccoon s-a săturat de nepăsarea lui Surly față de regulile parcului și pândește ocazia perfectă să scape de această rozătoare arogantă. Dar Raccoon s-a concentrat prea mult asupra lui Surly și i-a scăpat din vedere că cel mai mare rival al său poate fi chiar mâna lui dreaptă, Andie.

Alături de Mircea Solcanu și-au mai adus contribuția la versiunea în limba română a filmului Daniel Buzdugan și Andreea Marin.

Undeva într-un orășel imaginar numit Oakton City, neastâmpărata veveriță Surly și prietenul său, șobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte îndrăzneț: să jefuiască cel mai mare magazin de alune pentru a-și asigura hrana pe timpul iernii. Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic și multe alte bunătăți atrage o gramadă de voluntari. Așa că cei doi adună o adevarată bandă de animăluțe, care mai de care mai curajoase sau mai fricoase și declanșează atacul.

Pentru ca planul lor să reușească, cei doi au nevoie și de o echipă de nădejde, dispusă la orice pentru a obține prada. Astfel intră în joc prietenii lui Surly: narcisistul Grayson, seducătoarea Andie, ratonul Raccoon și cățelușa Precious.

Ce urmează este o întreagă aventură, foarte complicată și foarte amuzantă.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, „The Nut Job: Goana după alune” are premiera pe 24 ianuarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iași, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timișoara, Târgu-Mureș, Ploiești), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (București), Cinema Twins (Ploiești), Cine Grand (Botoșani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Centrul Cultural Călărași, Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O femeie a câștigat 1 milion de dolari la loterie de două ori în 10...