Moment emoționant la o nuntă din Chișinău. Ce s-a întâmplat după ce mireasa a aruncat buchetul

Moment emoționant la o nuntă din Chișinău. Ce s-a întâmplat după ce mireasa a aruncat buchetul
Publicat: 15/01/2015, 18:19
Actualizat: 02/03/2015, 13:47

Un moment emoționat a avut loc în timpul unei nunți desfășurate recent în Republica Moldova. Protagoniști nu au fost însă cei doi miri, ci un cuplu de prieteni ai acestora.

Tradiția spune că fata care va prinde buchetul miresei se va căsători în viitorul apropiat. Pentru Tatiana Calișciuc însă, „efectul” s-a produs pe loc: imediat ce a luat florile în mână, tânăra a fost cerută de soție în fața tuturor invitaților.

„Am asistat la o nuntă foarte frumoasă și pentru că unul dintre cei mai buni prieteni ai mei a făcut un pas foarte important în viața lui, și eu aș vrea să fac un mic pas, care cred că este important și pentru mine și pentru Tania, cu toate că ea nu știe…”, și-a început discursul iubitul fetei.

„Aș vrea să o am alături de mine pe această domnișoară toată viața… Vreau să mă trezesc în fiecare dimineață alături de tine, să trecem peste orice problemă împreună și să creștem copii frumoși și mulți împreună”, a mai spus bărbatul înainte de a o cere în căsătorie pe Tatiana.

În aplauzele tuturor, emoționată, tânăra a spus „da”.

Momentul a fost surprins de o cameră de luat vederi, iar clipul a fost publicat pe YouTube, unde a adunat peste 25.200 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

„Atât de drăguț! Am vizionat și eu cu lacrimi! Mai rar așa persoane; bravo lui, a făcut o surpriză minunată!”, a comentat un internaut.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase