Motivul incredibil pentru care o femeie din Egipt a divorțat de soțul ei, după 40 de zile de mariaj

Motivul incredibil pentru care o femeie din Egipt a divorțat de soțul ei, după 40 de zile de mariaj
Publicat: 22/02/2018, 17:07

Sameeha și-a susținut cauza în cadrul Tribunalului Familiei din Zananiri și a spus că incidentul cu șaorma a fost „ultimul pai” în relația cu proaspătul ei soț. Ea s-a măritat cu Ahmed, un profesor, după ce s-a văzut cu el doar două luni.

Potrivit femeii, Ahmed a considerat că ieșirile în oraș reprezintă o mare pierdere de bani. Inițial, tânăra nu a luat în seamă vorbele soțului, dar acestea s-au transformat în fapte, scrie odditycentral.com.

Chiar dacă are un job bun, Ahmed preferă un stil de viață modest, chiar și când vine vorba de mâncare. Înainte să plece la locul de muncă, bărbatul verifica întotdeauna pâinea din bucătărie. Într-o situație recentă, Sameeha a mâncat din produsul de panificație și soțul a obligat-o să consume doar orez și macaroane, timp de mai multe zile.

„Soțul meu este prea zgârcit”, a declarat femeia. Incidentul care a determinat-o pe Sameeha să divorțeze după 40 de zile a avut legătură cu șaorma. „M-a acuzat că mă folosesc de el pentru a comanda sandviciuri și sucuri”, a declarat tânăra.

„Când soțul meu a refuzat să-mi cumpere șaorma, am fost furioasă și el a continuat să dea vina pe mine, în mașină. El m-a jignit, spunându-mi „ipocrită” și mi-a zis că ieșirile în oraș reprezintă o greșeală”, a mai spus Sameeha.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult