Motivul pentru care Adele nu are de gând să susțină un turneu mondial

Motivul pentru care Adele nu are de gând să susțină un turneu mondial
Publicat: 23/09/2012, 16:32
Actualizat: 30/03/2019, 11:53

Cântăreața britanică Adele a declarat că nu va susține niciodată un turneu mondial de amploare, întrucât se teme că vocea ei nu va face față unei astfel de provocări, informează express.co.uk.

Medicii au avertizat-o pe artista britanică asupra faptului că vocea ei ar putea să clacheze, dacă este exploatată excesiv.

În 2011, artista a fost nevoită să își ia o pauză în carieră, după ce medicii au descoperit un polip la nivelul coardelor vocale. „Mă întrebam mereu dacă voi putea să ating o anumită notă, chiar și atunci când nu eram bolnavă”, a declarat artista britanică în emisiunea americană de televiziune „60 Minutes”.

Acel polip a fost extirpat pe cale chirurgicală în toamna anului 2011. Vorbind despre acea problemă medicală, Adele spune: „Gâtul meu e acum «curat». Însă acest lucru nu înseamnă că astfel de polipi nu vor apărea din nou. Dacă decid să susțin un turneu mondial ce ar include 200 de concerte, ei vor apărea din nou, din cauza epuizării”.

Referindu-se la tracul pe care îl resimte înainte de a urca pe scenă, artista britanică spune: „Tracul începe din secunda în care mă trezesc dimineața. Mă tem că nu voi putea să ofer publicului o performanță bună și că spectatorii nu vor aprecia felul în care am cântat. Intru în panică și mă simt rău. Am și vomitat de câteva ori din acest motiv”.

Declarațiile artistei britanice riscă să îi dezamăgească pe milioanele de fani din lumea întreagă, care și-ar dori să o vadă pe Adele susținând concerte în țările lor. „Îmi e greu să accept faptul că există 20 de milioane de oameni care mi-au cumpărat albumul pe care eu l-am compus, într-un mod egoist, pentru a trece peste despărțirea de fostul meu iubit. Nu l-am compus gândindu-mă că va fi un hit”.

Încă de când a început să fie cunoscută, în urmă cu patru ani, cântăreața Adele, în vârstă de 24 de ani și care va naște spre sfârșitul acestui an primul ei copil, a refuzat să lanseze videoclipuri în care abundă imagini cu tentă sexuală, după modelul celor lansate de alte staruri pop, precum Britney Spears și Katy Perry.

„Ele nu arată în realitate așa cum arată în reviste sau în videoclipuri. Le-am văzut de foarte aproape. Exploatându-te pe tine, de o manieră sexuală, nu îți asigură un look bun. Eu nu țin să șochez. Nu fac cascadorii pe scenă. Sunt un fel de anti-star pop. Nu m-am uitat niciodată la copertele de reviste sau la videoclipuri muzicale și să-mi spun: «Trebuie neapărat să arăt astfel pentru a avea succes». Chiar dacă aș avea un trup demn să apară pe coperta revistei Sport Illustrated, tot aș purta rochii elegante. Nu mă îngrijorează faptul că am un corp cu forme și că sunt mult mai plinuță decât alți artiști din industria muzicală”, a spus Adele.

Artista a mărturisit, totodată, că este foarte îndrăgostită de actualul ei partener de viață, Simon Konecki, în vârstă de 38 de ani. În același timp, cântăreața britanică spune că nu va mai compune niciodată un cântec despre despărțirile din dragoste: „Ar fi cumplit de plictisitor. Oamenii și-ar spune: «Am auzit destul despre asta. Haide, revino-ți!»”.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreață și compozitoare. Ea a debutat la 19 ani și s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată și de critici. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards. Până în prezent, ea a lansat pe piață două albume, „19” și „21”.

Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepțională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferințele sale în dragoste în melodii precum „Someone Like You” și „Rolling in the Deep”.

Câștigătoare a opt premii Grammy și cu un album, „21”, s-a bucurat de un succes uriaș în 2011, cântăreața a fost nevoită să își anuleze turneul nord-american în toamna anului trecut, după ce a suferit o operație la coardele vocale. Cântăreața britanică a revenit pe scenă la Gala Grammy de pe 12 februarie, când a câștigat șase trofee din șase nominalizări și a susținut un recital care a fost îndelung ovaționat. Atunci, presa a remarcat că Adele a reușit să o eclipseze cu mult pe celebra și excentrica Lady Gaga.

Adele a fost inclusă de revista Time în topul pe 2012 al celor mai influenți oameni din lume.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a luat o bacterie din spital:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
7 celebrități despre care nu ai știut că au fost inventatori