Motivul pentru care Angelina Jolie a refuzat să joace rolul cântăreței Celine Dion într-un film biografic

Motivul pentru care Angelina Jolie a refuzat să joace rolul cântăreței Celine Dion într-un film biografic
Publicat: 06/05/2019, 18:13

Un apropiat al artistei canadiene susține că aceasta lucrează la un film biografic și că i-a cerut lui Jolie să o interpreteze. „De câțiva ani, marea pasiune a lui Celine este să realizeze o adaptare cinematografică sub formă de musical a vieții ei, carierei ei și a mariajului cu Rene (Angelil -n.r.). Ea vrea să facă acest lucru atât pentru copiii săi, cât și pentru fani, și era determinată ca Angie să joace rolul ei”, a afirmat acesta.

Cu toate acestea, actrița americană a fost nevoită să refuze oferta din cauza programului încărcat. Vestea a dezamăgit-o pe artistă, care avea o relație bună cu Angelina Jolie. „Celine o vedea pe Angie drept o bună prietenă și este devastată că aceasta nu a acceptat rolul.”, au declarat apropiații cântăreței.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană, cu 14 copii. Cântăreața a cucerit, pe rând, Quebecul, Franța și, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 30 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale, printre care cinci Grammy, și a vândut peste 200 de milioane de albume.

Angelina Jolie, premiată cu Oscar în 2000, pentru rolul secundar din „Girl, Interrupted/Tinerețe furată”, a mai fost nominalizată la premiile Academiei de film americane în 2009, pentru partitura din „Changeling/Schimbul”, regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră grație rolului principal din franciza „Lara Croft” și a jucat în multe producții cu succes la public, precum „Mr. & Mrs. Smith/Domnul și doamna Smith”, „A Mighty Heart/Speranța moare ultima”, „Gia”, „Gone in 60 seconds/Dispari în 60 de secunde”, „Alexander/Alexandru”, „Beowulf”, „Wanted”, „Kung Fu Panda” și „Maleficent”.

Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul „In the Land of Blood and Honey”, nominalizat la Globurile de Aur. Al doilea lungmetraj regizat de actrița americană, „Unbroken/De neînvins”, a fost inclus pe prestigioasa listă a celor mai bune 10 pelicule ale anului 2014 întocmită de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI). Actrița a mai regizat „By the Sea/Pe malul mării” (2015) și „First They Killed My Father” (2017), nominalizat la Globurile de Aur și BAFTA.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase