Motivul rușinos pentru care dansatoarele la bară nu merg la toaletă în timpul programului: „Toate fetele au această problemă intimă”

Motivul rușinos pentru care dansatoarele la bară nu merg la toaletă în timpul programului: „Toate fetele au această problemă intimă
Publicat: 24/04/2019, 13:43

Dansatoarea la bară a vorbit deschis despre dificultățile muncii sale. Femeia, care folosește pseudonimul „Julia”, a recunoscut că, uneori, bucățile de hârtie igienică îi rămân lipite de fund și alte zone „nepotrivite” ale corpului.

Într-un moment de sinceritate fără precedent pentru industria dansului la bară, artista exotică a declarat că se bazează pe colege, care o anunță dacă a fost „victima” hârtiei igienice.

Julia a recunoscut că majoritatea dansatoarelor exotice verifică asemenea aspecte, după ce merg la baie.

Bucățile de hârtie igienică rămân lipite de corp și pot fi observate de clienți, care ar putea reacționa nepotrivit.

„Avem o problemă cu hârtia din WC-urile din baruri – este de foarte proastă calitate. E o problemă esențială pentru fiecare fată care execută dans la bară. Trebuie să fii atentă să nu rămână hârtie pe tine – folosește un șervețel umed pentru bebeluși sau unul intim (chiar dacă le detești) pentru a șterge urmele de hârtie igienică”, le sfătuiește Julia pe colege.

O altă problemă este părul de pe corp, care trebuie îndepărtat zilnic. Din fericire, iritațiile nu sunt vizibile în luminile slabe ale barurilor erotice. Un pic de machiaj poate rezolva situația, a spus Julia, potrivit dailystar.co.uk.

Julia nu este prima dansatoare la bară care vorbește despre dificultățile muncii sale.

Anul trecut, o mămică a spus că meseria de prostituată a ajutat-o să fie un părinte mai bun pentru copiii ei.