Narcisa Suciu a vrut SĂ SE RETRAGĂ LA MĂNĂSTIRE. ”Rămâne în calculul meu pentru la un moment dat”

Narcisa Suciu a vrut SĂ SE RETRAGĂ LA MĂNĂSTIRE. ”Rămâne în calculul meu pentru la un moment dat”
Publicat: 22/09/2023, 13:30

Cântăreața Narcisa Suciu, în vârstă de 48 de ani, a mărturisit că a vrut să se retragă la o mănăstire, după moartea mamei sale.

De-a lungul vieții, Narcisa Suciu  a trecut prin momente dificile. Mama artistei a murit pe când ea avea doar 17 ani. Tatăl vedetei s-a stins din viață când aceasta avea 24 de ani. Ulterior, Narcisa Suciu și-a pierdut și fratele.

Prezentă la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la Kanal D, Narcisa Suciu a mărturisit că a vrut să se retragă la o mănăstire. De asemenea, artista a vorbit și despre bunicul său, care a fost preot.

Narcisa Suciu a vrut să se retragă la mănăstire. ”Am și fost la Mănăstirea Bârsana și am stat o vreme cu maicile de acolo”

După moartea mamei, Narcisa Suciu s-a dus în audiență la episcopul de Baia Mare pentru a-i spune că vrea să se călugărească, dar fiind minoră avea nevoie de acordul unui adult. Tatăl său nu și-a dat acordul.

“Eu nu văd mănăstirea ca pe un loc în care te ascunzi. Rămâne în calculul meu pentru la un moment dat. Poate nu săptămâna sta sau anul asta. Am și fost la Mănăstirea Bârsana și am stat o vreme cu maicile de acolo. M-a invitat maica stareță. Eu văd mănăstirea ca pe un loc în care îți permiți să te uiți un pic în tine, să înțelegi mai bine lumea în care trăiești, să te apropii mai mult de Dumnezeu. Nu se poate călugări oricine, dar dacă te duci la poarta mănăstirii și mărturisești că vrei să rămâi acolo, te primesc. Trebuie să te primească. E casa lui Dumnezeu și toată lumea trebuie să aibă acces acolo”, a declarat Narcisa Suciu, potrivit revistei Unica.

”Poate e undeva în mine, văzându-l pe bunicul meu știind să fie preot. Bunicul meu era un preot la care era foarte multă lume. De la oameni foarte tineri, la cei mai în vârstă. A fost un om de care mi-a fost frică în momentul în care am făcut un copil fără să fiu căsătorită legal. Dar el mi-a spus – Ai făcut cel mai bun lucru pe care puteai să-l faci! Am zis că deși sunt așa cum sunt și am o problemă cu supunerea și cu ascultarea, poate că aș putea să-mi găsesc loc acolo. Mi s-a părut că e pentru mine (n.r. – când s-a dus, în tinerețe). Dar răspunsul episcopului a fost – Nu știu dacă tu ești una dintre ele”, a adăugat aceasta.

Despre bunicul său matern, care a fost preot greco-catolic, Narcisa Suciu a spus: ”Exorcizarea pe care o făcea bunicul nu e ca aceea pe care o vedem în filmele de la Hollywood. Sau la televizor. Exorcizarea reprezenta exact momentul acela în care un om ajungea la bunicul meu, îi spunea ce probleme are, iar el îi spunea ce are de făcut – mătănii, rugăciuni. Iar apoi îi pregătea o amuletă. Nu era musai o cruciuliță, putea fi un medalion. Le făcea cu mâna și în lucrul manual punea toată energia lui pozitivă și se ruga în timpul acesta. Când i-l dădea bolnavului, avea impresia că a pus în bucățica respectivă de lemn sau lut tot ce avea el mai bun. El întotdeauna m-a văzut așa cum eram. Întotdeauna mi-a zis că am un dar pe care puțini oameni din lume îl au. Și că dacă nu îl voi folosi ca să îi ajut pe cei din jur, o să mi se ia”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii