Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Netflix l-a CONCEDIAT pe Kevin Spacey. Ce se întâmplă cu serialul „House of Cards”

Netflix l-a CONCEDIAT pe Kevin Spacey. Ce se întâmplă cu serialul „House of Cards”
Detalii pe Gândul.

Netflix a anunțat că actorul Kevin Spacey nu va mai juca în House of Cards și că întrerupe orice fel de legătură cu acesta după acuzațiile în cascadă de agresiune sexuală care i-au fost aduse în ultima săptămână. 

Compania a mai transmis și că va discuta că MRC, producătoarea peliculei, pentru a stabili dacă serialul trebuie să continue fără acesta sau nu. 

În această săptămână, producătorii seriei au anunțat că „House of Cards” se încheie odată cu sezonul al șaselea, ulterior suspendând filmările pe durată nedeterminată. 

Totul după ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când avea 14 ani, prilej cu care Spacey a scris un mesaj prin care a transmis că este „mai mult decât îngrozit” de această poveste.

„Îi port un respect și o admirație deosebite lui Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât oripilat să aud povestea lui. Sincer, nu îmi amintesc întâmplarea, s-ar fi întâmplat cu peste 30 de ani în urmă. Dar, dacă e să cred ceea ce spune, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi putut fi un comportament inadecvat, pus pe seama consumului de alcool și îmi pare rău pentru sentimelele pe care spune că le-a purtat cu el în toți acești ani”, a scris Kevin Spacey într-un mesaj publicat pe Twitter.

Cunoscutul actor spune că această poveste i-a dat curajul să mărturisească alte lucruri despre viața lui personală, și anume că este homosexual. „Am ales să-mi trăiesc viața ca un bărbat homosexual”, a spus Spacey.

Într-un interviu acordat pentru BuzzFeed, Rapp a susținut că Spacey, în vârstă de 26 de ani, l-a invitat la o petrecere care avea loc în apartamentul său din Manhattan. Rapp a povestit că, la un moment dat, a rămas singur într-o cameră cu Spacey, după ce toți invitații plecaseră.

El și-a amintit că Spacey „stătea în ușă, balansându-se. Impresia mea când a intrat în cameră a fost că era beat … M-a luat în brațe ca un mire, așa cum o trece pragul pe mireasă. Nu am putut să fac nimic. Mă gândeam că „Ce se întâmplă?”. Și apoi s-a așezat peste mine”.

Rapp a descris experiența ca fiind traumatizantă: „Am rămas înghețat pentru moment”.

Rapp crede că Spacey încerca atunci să-l „seducă”. El a reușit să îl dea la o parte și să se închidă în baie, înainte de a-i spune că pleacă. „Când am deschis ușa să plec, el se sprijinea pe toc. M-a întrebat dacă sunt sigur că vreau să plec, i-am spus că da și apoi am plecat „, a conchis Rapp.

Kevin Spacey este născut pe 26 iulie 1959. Spacey a crescut în California și și-a început cariera ca un actor de teatru în anii 1980, înainte de a fi primit în distribuția unui film. A primit nenumărate aprecieri în anii 1990, culminând cu Premiul Oscar pentru rolul său din filmul The Usual Suspects (1995), urmat de Premiul Oscar pentru cel mai bun actor din filmul American Beauty (1999).

×
Inchide