Noi probleme pentru Charlie Sheen: Avionul privat i-a fost percheziționat de către vameși și câini antidrog

Noi probleme pentru Charlie Sheen:  Avionul privat i-a fost percheziționat de către vameși și câini antidrog
Publicat: 29/04/2017, 16:42
Actualizat: 30/04/2017, 01:58

Vedeta serialului ‘Two And A Half Men’ călătorea din Mexic către SUA când avionul său a fost forțat să aterizeze pe aeroportul Brown Field din San Diego pentru a fi percheziționat de către autoritățile vamale americane, însă la bord nu s-a găsit nimic suspect.

O sursă a spus pentru RadarOnline.com: ”Charlie se afla la bordul avionului său privat călătorind de la Cabo San Lucas … și a trebuit să se oprească în San Diego pentru percheziții. Vameșii i-au scos toate bagajele din avion și au pus câinii antidrog să cerceteze avionul. Un câine a mirosit una dintre valizele de pe asfalt, apoi a zgârâiat valiza, iar polițiștii au deschis-o, dar a fost o alarmă falsă.”

Charlie Sheen a cooperat au autoritățile tot timpul, ieșind din avion și vorbind cu agenții în uniformă în timp ce aștepta pe pista avionului. Când perchezițiile s-au încheiat, Charlie a putut să își vadă de drum.

Sheen este cunoscut pentru stilul său neortodox de viață, dar acesta a recunoscut că stilul său de a petrece era mult sub cel al lui Lindsay Lohan, care l-a depășit într-o seară de beție: ”Am invitat-o la mine într-o seară și i-am zis hai să ne uităm la episodul nostru. Am învins-o la beție, sau ea m-a învins. După care m-a băgat în pat. Lindsay Lohan m-a băgat în pat și mi-a zis: ‘Noapte bună, dulce prinț.”’

Charlie a vorbit deschis și despre disgnosticul său de HIV în speranța că va atrage atenția asupra necesității de a-i ajuta pe ceilalți, dar a recunoscut anterior că a vrut să se sinucidă după ce a fost disgnosticat.

Actorul a declarat recent: ”Ziua în care am fost diagnosticat, am vrut imediat să îmi trag un glonte în cap. Dar era mama acolo, nu aș fi făcut asta în fața ei, sau să o las pe ea să mă găsească și să curețe toată mizeria.”

”[Acum] mă simt chiar bine. Sunt extrem de recunoscător. Mă simt ca și cum port torța pentru multe persoane care suferă de același lucru.”, a mai mărturisit actorul.

Viața personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependența de alcool și de droguri, divorțuri și violență conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuția serialului „Doi bărbați și jumătate”.

Charlie Sheen a fost căsătorit de trei ori: cu Donna Peele, în perioada 1996-1996, cu actrița Denise Richards, în perioada 2002 – 2006, și cu actrița Brooke Mueller, în perioada 2008 – 2011. Charlie Sheen s-a logodit cu o actriță porno, Brett Rossi, de Ziua Îndrăgostiților din 2014, în timpul unei vacanțe în Hawaii. Relația lor s-a încheiat după câteva luni, în octombrie 2014.

Starul american are cinci copii: Cassandra Estevez, în vârstă de 30 de ani, care provine din relația cu iubita din liceu a actorului, Paula Profit; fiicele Sam, în vârstă de 11 ani, și Lola, în vârstă de 10 ani, cu actrița Denise Richards; gemenii Bob și Max, în vârstă de șase ani, cu Brooke Mueller.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câștigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie „Doi bărbați și jumătate/ Two and a Half Men”, în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Prețul petrolului și al aurului a crescut după loviturile asupra Iranului