O actriță celebră îi CRITICĂ pe paparazzii care i-au URMĂRIT mașina

O actriță celebră îi CRITICĂ pe paparazzii care i-au URMĂRIT mașina
Publicat: 10/04/2019, 18:33

Incidentul a avut loc luni, după ce vedeta americană ieșise de la filmările emisiunii „Jimmy Kimmel Live!”, difuzată de postul american de televiziune ABC. Aceasta afirmă că mașina în care se afla a fost urmărită de „cinci vehicule pline de bărbați”.

Johansson i-a reclamat pe urmăritori la Departamentul de Poliție din Los Angeles, dar autoritățile nu au întreprins nici o acțiune după ce actrița a ajuns acasă în siguranță.

Starul american și-a exprimat nemulțumirile prin intermediul unui comunicat emis marți, 9 aprilie. Aceasta i-a criticat pe fotografii care își riscă viața pentru a-i urmări familia – inclusiv pe fiica ei, Rose, în vârstă de cinci ani – și s-a plâns că autoritățile le permit acestora să o hărțuiască în mod legal.

Scarlett Johansson s-a remarcat în industria cinematografică la 14 ani, când a jucat alături de Robert Redford în filmul „The Horse Whisperer/Îmblânzitorul de cai”. Ea a dobândit faima mondială în 2003, când a apărut în pelicula „Lost in Translation/Rătăciți printre cuvinte”, regizată de Sofia Coppola , care i-a adus un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriță în rol principal.

De-a lungul carierei, ea a colaborat cu regizori consacrați precum Joel și Ethan Cohen, Brian de Palma, Christopher Nolan și Woody Allen. Ea a primit patru nominalizări la Globul de Aur și a câștigat un premiu Tony pentru evoluția sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”.

Cel mai recent film al actriței este „Avengers: Endgame/Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”. Acesta va avea premiera pe marile ecrane pe 26 aprilie.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase