O cățelușă de doar 1 an a sărit din tren și a mers 200 de kilometri prin sălbăticie pentru a o găsi pe stăpâna care a abandonat-o. Reacția neașteptată a femeii – VIDEO

O cățelușă de doar 1 an a sărit din tren și a mers 200 de kilometri prin sălbăticie pentru a o găsi pe stăpâna care a abandonat-o. Reacția neașteptată a femeii - VIDEO
Publicat: 22/07/2019, 12:05

Cățelușa, crescută până de curund de un cuplu din orașul Krasnoyarsk, însă stăpâna a renunțat la ea, motivând că este alergică. Astfel, animalul a fost trimis înapoi la adăpostul de unde a fost cumpărat când era doar un pui de 5 luni, scrie The Siberian Times.

În timp ce era transportată cu Transsiberianul, Maru a evadat și a sărit din tren după ce a oprit într-o mică gară.

Proprietara adăpostului de câini unde cățelușa trebuia să ajungă a anunțat autoritățile de dispariția acesteia.

După două zile de căutări, câțiva voluntarii au găsit-o într-o zonă industrială, foarte aproape de casă. Animalul a străbătut aproape 200 de kilometri, prin sălbăticia Siberiei, pentru a ajunge înapoi la stăpânii care au renunțat la ea.

Maru era rănită și speriată, iar cel mai probabil a suferit un atac de panică în timpul călătoriei.

Revoltător este faptul că fosta stăpână nu a vrut să participe la căutări, deși cățelușa voia să se întoarcă la ea.

„Stăpânii nu păreau deranjați, iar reacția lor a fost: Ei, bine, câinele a dispărut, asta e… Cam acesta a fost răspunsul”, a declarat proprietara adăpostului.

Maru a ajuns la adăpostul de câini și a primit îngrijiri medicale. Totodată, aceasta a fost reunită cu mama și tatăl ei, care încă trăiesc în adăpost.

Foto: Captură

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase