• Publicat:
Magazin

O femeie și-a UCIS iubitul, l-a GĂTIT și A SERVIT MÂNCAREA unor muncitori. Cum a fost DESCOPERITĂ crima

O femeie și-a UCIS iubitul, l-a GĂTIT și A SERVIT MÂNCAREA unor muncitori. Cum a fost DESCOPERITĂ crima
O femeie marocană a fost acuzată că ȘI-A UCIS iubitul, pe care L-A MĂCELĂRIT, folosind rămășițele sale pentru a prepara un fel de MÂNCARE TRADIȚIONAL din orez și carne. Vezi MOTIVUL din spatele cumplitei crime

Femeia și-a ucis iubitul acum trei luni, însă crima a fost descoperită abia acum, după ce unul dintre dinții victimei au fost găsit în blenderul din casa femeii, informează BBC.

Aceasta a cedat la presiunea interogatoriului și a recunoscut crima, explicând că a fost un moment de „nebunie”, scrie The National, un ziar de stat din Emiratele Arabe Unite.

Femeia, care are în jur de 30 de ani, era într-o relație cu victima de șapte ani. Aceasta a recunoscut că l-a ucis pentru că bărbatul i-ar fi spus că o părăsește pentru a se căsători cu o altă femeie, tot din Maroc.

Autoritățile din Emirate nu au dezvăluit modul în care a fost omorât bărbatul, însă au spus că femeia a gătit un fel tradițional de mâncare pakistaneză, cu orez. Rămășițele rămase au fost date unor maidanezi.  Crima a fost descoperită după ce fratele victimei a mers să-l caute pe bărbat și a descoperit dintele în blender. Acesta l-a declarat apoi dispărut, iar testele ADN au scos la iveală faptul că dintele aparținea victimei.

Inițial, victima a încercat să nege acuzațiile și a spus că l-a dat afară pe bărbat din locuința pe care o împărțeau și nu mai știe nimic de el. După crimă, aceasta a cerut ajutorul unei prietene pentru a curăța apartamentul.

Femeia a fost internată într-un spital pentru persoane cu probleme psihice până la finalizarea anchetei, pentru o evaluare.

Foto: Hepta

                                                                          

Inchide