O fetiță de 11 ani a născut un băiețel. Tatăl copilului este chiar fratele ei de doar 14 ani / Cazul șocant, anchetat de poliție

Redactor:
Gandul
O fetiță de 11 ani, din Spania, a născut un bebeluș conceput cu propriul frate, de 14 ani. Cazul a provocat o undă de șoc în comunitatea locală, fiind anchetat de poliție.

Copila a ajuns la spital după ce s-a plâns de „dureri de stomac”, medicii fiind absolut șocați de situația ei. Fetița s-a plâns de dureri de stomac și a fost dusă, vineri, la spitalul Virgen de Arrixaca din orașul Murcia, S-E Spaniei.

Rudele fetei au declarat că nu știau nimic despre sarcină, crezând că are o simplă indispoziție de probleme intestinale. Copila era însă însărcinată și a născut un bebeluș perfect sănătos, scrie Daily Mail.

Fratele ei nu va fi sancționat, dar părinții riscă să fie trași la răspundere de autorități. Cea mai tânără mamă din lume a fost Lina Marcela Medina de Jurado, născută în 1933, din Peru, care a născut la vârsta de cinci ani, șapte luni și 21 de zile.

Medina nu a dezvăluit niciodată identitatea tatălui copilului și nici detalii despre cum a ajuns să rămână gravidă. Fiul ei a cântărit la naștere 2,7 kg și a primit numele Gerardo, după doctorul care a asistat-o pe fată.

Inchide