O fetiță de doi ani a scăpat cu viață ca prin minune după ce a căzut sub roțile unei mașini. VIDEO

O fetiță de doi ani a scăpat cu viață ca prin minune după ce a căzut sub roțile unei mașini. VIDEO
Publicat: 27/08/2012, 09:47
Actualizat: 29/07/2014, 22:09

O scenă tulburătoare a fost surprinsă pe un drum din orașul Jinhua, provincia Zhejiang, China, unde o fetiță de doi ani a căzut de pe un scuter chiar în dreptul unei mașini care demarează în același moment, scrie Daily Mail.

Pe camerele de supraveghere montate într-o intersecție, se vede cum un scuter, pe care se află un adult cu doi copii, unul în față, celălalt în spate, oprește la semafor, între două mașini.

Chiar când semaforul se face verde, fetița alunecă din fața conducătorului scuterului, fără ca acesta să-și dea seama pe moment. Copilul cade pe carosabil, în dreptul roților mașinii, automobilul pornind chiar în acel moment.

Deși în înregistrare pare că roate trece peste capul fetiței, copilul a avut un extraordinar noroc, alegându-se doar cu răni ușoare, de pe urma căzăturii.

În China, accidentele rutiere au, de obicei, deznodăminte tragice, dar și scenarii neobișnuite, potrivit aceleași surse.

Cu câteva săptămâni în urmă, un motociclist a fost ucis, strivit de un camion care transporta gudron fiebinte.

Într-un alt caz, șoferul unui camion a rămas suspendat peste un pod, după ce mașina s-a răsturnat. Deși cu piciorul dislocat, bărbatul s-a salvat de la o cădere în gol de la 10 metri.

Sursa: cntv.cn

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase