• Publicat:
Magazin

O mamă în vârstă de 47 de ani, acuzată că a întreținut relații intime cu doi minori, chiar în casa ei, după ce le-a dat alcool și droguri

O mamă în vârstă de 47 de ani, acuzată că a întreținut relații intime cu doi minori, chiar în casa ei, după ce le-a dat alcool și droguri
O mamă de 47 de ani din California a fost pusă sub acuzare după ce a făcut sex cu doi adolescenți de 14 ani, cărora le-a dat alcool și marijuana.

Amalia Utz, de 47 de ani, din Oak Park, a fost arestată miercuri, după o săptămână de investigații în legătură cu un „zvon” cum că aceasta ar fi agresat sexual un băiat de 14 ani, în luna septembrie, scrie dailymail.co.uk.

Polițiștii au aflat însă de existența celei de-a doua victime, tot de 14 ani, din Thousand Oaks.  Utz, al cărei fiu învață la Medea Creek Middle School din Oak Park, ar fi făcut sex cu cei doi copii de 14 ani și unuia dintre ei i-ar fi făcut sex oral.

Poliția a constatat că mama de 47 de ani a găzduit o petrecere cu alcool și droguri pentru fiul ei și prietenii acestuia, în apartamentul familiei din complexul Shadow Ridge, situat vizavi de Oak Park High School.

În data de 9 octombrie, Utz a fost adusă la penitenciarul din Ventura County, sub aspectul săvârșirii unor fapte sexuale asupra unor minori și copulație orală.

Utz a fost eliberată după plata cauțiunii de 20.000 de dolari și va reveni la tribunal în data de 25 octombrie.

 

Inchide