O mamă și-a obligat fiica de 18 ani să intre în PATUL bărbaților cu bani, pentru a-și PLĂTI operațiile estetice extreme. „Ce fel de om ar face așa ceva?”

O mamă și-a obligat fiica de 18 ani să intre în PATUL bărbaților cu bani, pentru a-și PLĂTI operațiile estetice extreme. „Ce fel de om ar face așa ceva?
Publicat: 11/04/2019, 10:13

Georgina Clarke, în vârstă de 41 de ani, a apărut în programul Kyle Files alături de fiica ei de 23 de ani, pe care a încurajat-o încă de mică să danseze lasciv și să facă sex cu bărbați bogați, scrie mirror.co.uk.

Atât Georgina, cât și Kayla, s-au folosit de bani pentru a-și finanța intervențiile chirurghicale plastice, cheltuind mai bine de 600.000 lire sterline.

Kayla a dorit să-și mărească sânii încă de la vârsta de 11 ani și i-a zis prezentatorului Jeremy Kyle că era disperată să arate precum Katie Price, idolul ei.

Tânăra nu a fost însă prea încântată de presiunea mamei sale asupra ei, care îi cerea tot mai mult.

„Ce fel de mamă îi permite fiicei ei de 18 ani să danseze și să facă sex cu bărbați mai bătrâni, în schimbul banilor pentru operații estetice?”, s-a întrebat tânăra, care are acum 23 de ani.

Chiar dacă mama fetei a protestat și a zis că îi plac buzele și sânii măriți ai tinerei, gazda Jeremy a catalogat-o drept „dezgustătoare”.

„Dacă fiica mea de 18 ani s-ar culca cu un bărbat de 50 de ani, în schimbul banilor, pentru a-și mări sânii și buzele, nu m-aș considera un părinte bun”, a declarat prezentatorul tv.

Femeia a recunoscut într-un final că stilul ei de părinte nu a fost chiar cel mai „potrivit”.

Totuși, în timpul unei discuții cu cei de la MailOnline, mama controversată nu a mai fost la fel de căită și a spus că „munca” fetei sale cu bărbații în vârstă bogați a făcut-o fericită.

„Sunt atât de norocoasă să am o fiică precum Kayla, care-mi plătește operațiile estetice. Nu mă deranjează că se culcă cu „sugar daddies” sau se dezbracă pentru bani, pentru operațiile la care visăm amândouă. Sunt foarte mândră de ea”, a conchis femeia controversată.

foto: captură youtube.com

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult