O nouă lovitură pentru rapperul falimentar 50 Cent. Câți bani trebuie să-i plătească unei femei

Redactor:
Madalina Cerban
O nouă lovitură pentru rapperul falimentar 50 Cent. Câți bani trebuie să-i plătească unei femei
Rapperul 50 Cent trebuie să plătească 2 milioane de dolari în plus, pe lângă daunele de 5 milioane de dolari stabilite deja de instanță, unei femei pe care a defăimat-o și care l-a acuzat că a publicat online, fără consimțământul ei, o înregistrare video în care este umilită de un fost iubit.

Rapperul 50 Cent a pierdut un proces intentat de Lavonia Leviston, partenera rivalului său Rick Ross, femeia acuzându-l că a publicat online o înregistrare video în care aceasta este umilită de un fost iubit, iar cântărețul a fost obligat inițial să-i plătească acesteia daune de 5 milioane de dolari. Această sumă va fi însă majorată cu 2 milioane de dolari, conform contactmusic.com.

James Renard, avocatul rapperului, al cărui nume real este Curtis Jackson III, a declarat pentru revista People că, deși respectă decizia instanței, este dezamăgit de această hotărâre.

El a mai spus că rapperul va face recurs la decizia instanței și a reamintit că 50 Cent a cerut deja intrarea sub protecția legii falimentului din SUA.

Cântărețul american a cerut intrarea sub protecția legii falimentului din SUA la doar câteva zile după ce instanța a stabilit că rapperul trebuie să plătească respectivei femei despăgubiri de 5 milioane de dolari, pentru defăimare.

În timpul procesului intentat de partenera de viață a rivalului său Rick Ross, Lavonia Leviston, Curtea Supremă din Manhattan, New York, a cerut ca rapperul să aducă o situație financiară clară a veniturilor și bunurilor sale. Avocații artistului au dezvăluit, însă, că rapperul a cerut deja intrarea sub protecția legii falimentului la o instanță din Connecticut, unde deține o proprietate.

În urmă cu doar două luni, revista Forbes estima averea lui 50 Cent la 155 milioane de dolari. Se pare că o mare parte din aceasta a fost generată de brandul Vitamin Water, care a fost vândut companiei Coca-Cola în 2007. La acea vreme, o sursă apropiată rapperului declara că „50 Cent a primit (de la Coca-Cola, n.r.) o sumă care se încadrează între 60 și 100 de milioane de dolari”.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 40 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut „Get Rich or Die Tryin'”, care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent material de studio al său, „Animal Ambition”, a fost lansat în 2014, următorul, „Street King Immortal”, fiind programat să apară în septembrie anul acesta.

În 2005, rapperul a avut un rol în filmul „Totul pentru bani”, inspirat din viața lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 „Home of the Brave”. Cel mai recent film al său este thrillerul „Ținutul ghețurilor/ The Frozen Ground”, în care joacă alături de Nicolas Cage și John Cusack.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Avocata superbă, `vânată` de fotbaliști! Cine este Andreea Roșca
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Când vine, de fapt, iarna în România. Data în care va începe să ningă
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Mulți se plâng că 2020 e cel mai rău an din istorie. Care este, de...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu după ce s-a lăsat de videochat? Femeia trăiește...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Anunț uimitor despre pensii: se întâmplă acum cu banii a milioane de români
Sfântul Dimitrie cel Nou 2020: Marţi este sărbătoare mare pentru toţi românii! Ce nu este...
Gaze urât mirositoare? Alimentele care la declanșează și când poate fi vorba de cancer la...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe locuinţe din Bucuresti
Inchide