O plajă din România, în topul celor mai frumoase din lume

Redactor:
Gândul
O plajă din România, în topul celor mai frumoase din lume
Detalii în articol

„Locul perfect pentru o vacanță liniștită, departe de zgomotul urban”, așa descriu plaja din Corbu autorii unui top în care sunt incluse destinații de lux din lumea întreagă.

„Vara este aproape aici și noi am început să căutăm bucăți de paradis unde să ne bucurăm de plajă. Să ne scăldăm în soare, nisip fin, ape cristaline și briză. Acestea sunt cele mai încântătoare și fascinante plaje din lume”, au scris, încântați autorii topului celor mai frumoase plaje din lume, publicat pe gipsy.ninja.

Aflată la nord de Constanța, Plaja de la Corbu este un loc retras, în care nu vezi șezlonguri, șampanie scumpă sau animatoare. Turiștii care aleg să-și petreacă vacanța în acest loc magic vor să admire în liniște frumusețea mării, scrie b1. Cei mai mulți dintre turiști vin aici în familie.

Plajele izolate de la Marea Neagră sunt soluția perfectă pentru cei care vor să evite stațiunile aglomerate, pline de terase și baruri.

Plaja din Corbu se întinde pe aproximativ 20 de kilometri, iar în cea mai mare parte nu este amenajată, astfel că cei care aleg să meargă aici, se cazează în corturi sau rulote.

Topul celor mai frumoase plaje din lume:

1. Anse Source d’Argent, Seychelle

2. Whitehaven Beach, Australia

3. Rarotonga, Insulele Cook

4. Plaja Corbu, România

5. Pulau Derawan, Indonezia

6. Plage de Piémanson, Franța

7. Flamenco Beach, Puerto Rico

8. Cape Maclear, Malawi

9. Baia do Sancho, Brazilia

10. Insulele Cies, Spania.

Inchide