O profesoară de istorie a fost concediată după ce s-a ascuns sub patul unei eleve de care ar fi fost „obsedată”

Redactor:
Gandul
O profesoară de istorie a fost concediată după ce s-a ascuns sub patul unei eleve de care ar fi fost „obsedată”
O profesoară de istorie în vârstă de 35 de ani a fost concediată după ce a intrat în locuința unei eleve și s-a ascuns sub patul acesteia.

Acuzata, Tamara A. Alvarez, în vârstă de 35 de ani, preda la Bronx High School for Writing and Communication Arts, transmite New York Post. Incidentul s-a petrecut în 2017, dar informațiile au apărut acum în presă. 

Femeia a avut o relație romantică cu o elevă. Descoperirea șocantă a fost făcută de prietenul mamei elevei, care se afla în spital. 

După ce Alvarez a părăsit locuința, eleva a plecat împreună cu ea și a refuzat să se întoarcă acasă. După ce mama victimei a depus plângere la școală, adolescenta s-a enervat. „Mamă, de ce faci asta? Are copii”, i-ar fi spus eleva mamei sale.

În timpul unei anchete s-a descoperit că Alvarez i-a trimis mesaje de 800 de ori minorei în perioada februarie – mai 2017. Avocatul Departamentului Educației a declarat că profesoara era „obsedată” de eleva ei. Această afirmație a fost comtrazisă de avocatul acuzatei, care a spus că Alvarez nu făcea altceva decât să o ajute pe elevă, care trecea printr-o perioadă dificilă la școală. 

 

Inchide