O studentă i-a trimis mamei sale o fotografie din dormitor, dar a uitat să îndepărteze un detaliu rușinos: „Foarte drăguță camera. Dar care e treaba cu acel accesoriu?”

O studentă i-a trimis mamei sale o fotografie din dormitor, dar a uitat să îndepărteze un detaliu rușinos: „Foarte drăguță camera. Dar care e treaba cu acel accesoriu?
Publicat: 21/08/2019, 18:13

Studenta Ella a povestit pe Twitter că mama ei a rugat-o să-i trimită o poză cu noua ei cameră pe care a decorat-o recent. Tânăra i-a îndeplinit dorința mamei sale, dar a făcut o greșeală: A uitat să îndepărteze cele două perechi de cătușe pe care le avea prinse de pat și pe care le folosea în scopuri sexuale.

Tânăra a postat pe Twitter imaginea împreună cu mesajul pe care l-a primit de la mama sa: „Drăguț! Exceptând cătușele! Care e treaba cu ele?”

„Mama mi-a cerut o fotografie din cameră. În final i-am trimis. Ce proastă sunt!”, a scris studenta pe Twitter:

Ella a încercat inițial să o mintă pe mama sa, spunându-i că este vorba despre recuzita pe care a folosit-o colega ei de cameră, care a realizat un scurtmetraj, dar femeia nu a crezut-o.

Într-un final, Ella s-a gândit cum să facă gafa să fie amuzantă, așa că i-a spus mamei „ Haha. Am un prieten. Viața e scurtă”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase