O tânără a fost violată și ucisă de medici, după ce a mers la spital din cauza unei dureri de dinți

O tânără a fost violată și ucisă de medici, după ce a mers la spital din cauza unei dureri de dinți
Publicat: 25/04/2019, 15:30

Asmat Junejo a fost internată într-un spital pe 18 aprilie. Mama ei a declarat că a primit un telefon la scurt timp și a fost anunțată că starea fiicei sale s-a înrăutățit și că a fost mutată la un alt centru medical, scrie Metro.

Când a mers la primul spital, femeia și-a găsit fiica moartă pe o targă, într-o încăpere de serviciu. Angajații spitalului i-au spus că aceasta a murit din cauza unei reacții la antibiotice. însă autopsia a arătat că tânăra fusese violată și decesul ei a survenit în urma unei „injecții otrăvitoare”.

Guvernatorul provinciei Sindh, Murad ali Shah, a cerut poliției să deschidă o anchetă și să investigheze ce s-a întâmplat în ziua în care tânăra a murit în spital.

Trei asistenți medicali și un doctor sunt acum acuzați că au violat-o și ucis-o pe tânără. Poliția a arestat trei suspecți, în timp ce al patrulea este de negăsit.

Activiștii pentru drepturile omului cer acum guvernului din Pakistan să ia măsuri și să îi pedepsească pe cei responsabili pentru moartea lui Asmat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase