O tânără din Marea Britanie s-a SINUCIS după ce colega ei de apartament i-a luat masca facială

O tânără din Marea Britanie s-a SINUCIS după ce colega ei de apartament i-a luat masca facială
Publicat: 14/08/2018, 22:53

Mercedes Harrison a fost găsită spânzurată de o persoană care-și plimba câinele în parcul Nothe Fort în dimineața de 27 martie, ancheta finalizându-se recent. Anchetatorii au descoperit că Mercedes Harrison s-a certat cu colega ei de apartament,Bree Taylor Shaw, cu o seară înainte de a se sinucide, relatează The Sun.

Bree Taylor Shaw, a declarat că i-a luat masca de față colegei sale de apartament, și de aici a pornit un conflict.

„I-am luat masca de față din cameră. La momentul acela părea un gest amuzant. Ne-am certat. Mi-a spus că se simțeaexclusă din grupul nostru de prieteni. Când a plecat în dormitorul ei, era vizibil deranjată, iar eu am ieșit să mă întâlnesc cu prietenul meu. M-am întors pe la 1:30 și am auzit că era în bucătărie.

Ziua următoare am intrat în camera ei și am găsit câteva notițe despre o posibilă sinucidere. În una dintre notițe am găsit scrise lucruri despre mine. Am încercat să o sun.”

Anchetatorii au vrut să descopere adevăratele motive ale sinuciderii tinerei. Potrivit anchetei, Mercedes a locuit de la 5 ani cu mama ei, după ce părinții au divorțat.

Mama lui Mercedes a murit într-un accident rutier când fata era încă mică. Atunci, Mercedes a plecat la tatăl ei care se recăsătorise în Filipine, dar din cauza unor neînțelegeri, fata s-a întors în Marea Britanie și a ajuns să locuiască într-un centru pentru orfani, plin de șobolani și gândaci.

„Mercedes a fost întotdeauna diferită de ceilalți. Ea a obținut un job de manager la hotelul Bourneville. Foarte mulți oameni o iubeau și tânăra părea că se simte bine. Am fost extrem de șocată când am auzit că s-a spânzurat”, a declarat fosta colegă de apartament a tinerei.

Concluzionând, anchetatorii au declarat că Mercedes Harrison a fost o tânără care a avut o viață grea, plină de probleme, încă de la o vârstă fragedă. Toate greutățile prin care a trecut au presat-o de-a lungul timpului și au determinat-o, în cele din urmă, să se sinucidă.

Foto: Facebook/ Mercedes Harrison