O tânără și-a uitat vibratorul în torpedoul mașinii pe care a vândut-o unei firme auto. „Cred că o să fug din țară de rușine…”

Redactor:
Gandul
Angajata unei firme de vânzări auto a fost „șocată" după ce a descoperit o jucărie sexuală de mari dimensiuni în torpedoul mașinii unei cliente.

O angajată a observat vibratorul uriaș în compartimentul mănușilor, scrie dailystar.co.uk.

După ce au notiticat-o pe proprietară, „o brunetă frumoasă”, cu privire la obiectul pierdut, aceasta a fost atât de jenată încât a glumit și a declarat că va pleca din țară.

Din fericire, compania a tratat cu umor incidentul nedorit. Heather Duffy, în vârstă de 27 de ani, a primit vineri un Holden Astra.

Aceasta își amintește că vânzătoarea era o femeie „frumoasă”, de 20 și ceva de ani, care părea „foarte politicoasă”.

„Tânăra ne-a sunat și ne-a spus că dorește să dea la schimb mașina, care valora circa 1.680 lire sterline. Aveam ceva să-i dăm și am văzut că este foarte frumoasă și politicoasă. Am discutat timp de o oră și am testat mașina. Deoarece era un schimb foarte avantajos, nu am verificat toate compartimentele mașinii”, a povestit angajata.

Angajații s-au arătat mirați de descoperirea erotică, deoarece tânăra părea foarte „inocentă”.

„A plecat cu mașina și unul dintre angajați a descoperit vibratorul în compartimentul Astrei. Era un monstru, mâna mea nu-l putea cuprindea…Am fost surprinsă… Să fim serioși, cu toții avem jucării sexuale în dulap, dar nu în torpedoul mașinii”.

Firma auto a sunat-o pe clientă și i-a zis de obiectul pierdut.

Îngrozită de ideea că vibratorul ei a ajuns pe mâini străine, femeia a spus că „se mută din țară” de rușine.

„I-am trimis un mesaj și i-am povesit, a fost amuzant… I-am zis să vină să-l ia, dar încă nu a venit…”, a mai spus angajata respectivă.

Potrivit acesteia, unii s-au oferit să primească vibratorul în locul proprietarei de drept, dacă aceasta îl refuză.

„Dacă stăpâna nu mai dorește „micul prieten”, o să-l îngropăm și îi facem un necrolog – poate chiar transmitem live înmormântarea vibratorului, ca să plângem împreună la căpătâiul lui”, a glumit femeia.

foto: captură youtube.com

Inchide